Het event

Open Up Your Talent!

Open Up Your Talent: het event voor HBO-ICT en CMD aan de HAN

Open Up Your Talent is hét event van de Academie IT en Mediadesign. Tijdens dit event presenteren studenten HBO-ICT en Communication & Multimedia Design hun skills en de resultaten van projecten waar ze met trots aan hebben gewerkt. Alle groepen strijden voor 1 van de toonaangevende awards.

Voor wie is dit event?

Werkveld
Bedrijven die geïnteresseerd zijn in het werken met studenten en/of affiniteit hebben met IT en digitale media. Bekijk de inspirerende studentprojecten binnen onze academie in Arnhem.

Particulieren
Ouders, verzorgers, medestudenten en collega's binnen het onderwijs die benieuwd zijn naar de projecten van onze studenten.

Contact
Projectgroepen en bezoekers kunnen hun vragen stellen via openupyourtalent.aim@han.nl

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Arnhem
Ruitenberglaan 26
Arnhem

Deelname
Gratis

Voorlopige programma

Kick-off 13.00 - 13.30
Start expositie studentprojecten 13.30 - 16.00
Collegetour Wouter Sluis 16.00 - 16.45
Prijsuitreiking 16.45 - 17.00
BBQ 17.00 - 19.00

 

Collegetour lector Wouter Sluis-Thiescheffer
 

Lang Leve Mediadesign met generatieve AI

Synthetische media en AI zijn dé game-changers in design én ICT! Voor jullie ligt een wereld vol kansen open. Jullie kunnen nu samenwerken met geavanceerde technologieën, zoals tekst- en beeldgenerators, om sneller en creatiever te innoveren. Stel je voor: als ontwerpers en ICT-specialisten werk je samen aan het vormgeven van het 'symbioceen', een toekomst waar technologie, mens en natuur harmonieus samenleven. Dit is jullie kans om niet alleen de technologie te beheersen, maar ook om de toekomst te ontwerpen.

Denk en discussieer mee over de voorbeelden die Wouter laat zien tijdens de collegetour.

Locatie: Ruitenberglaan 26, Arnhem

Portretfoto lector Wouter Sluis-Thiescheffer
Open Up Your Talent

Aftermovie wintereditie

Animaties, games, apps, een robot-auto, procesautomatisering: dit was allemaal te zien bij de wintereditie van Open Up Your Talent op 18 januari 2024. Studenten hebben weken of zelfs maanden gewerkt aan hun project. Voor het werkveld de ideale kans om te zien wat onze studenten in "huis" hebben!

Projecten expositie wintereditie januari 2024

Volleymatic

Een iOS app die met behulp van de camera een volleybalwedstrijd vastlegt, de bal volgt, speler acties herkent en weet waar een bal terecht komt. Een geautomatiseerde volleybal-analyse met behulp van Machine Learning. De volleybalanalyse wordt hierdoor toegankelijker gemaakt, zodat het proces minder tijdsintensief wordt.

Telefoon scant QR  code op andere mobiele telefoon

Doorlooptijden voorspellen Alliander

Door meer inzicht te krijgen, met behulp van AI en Machine Learning, in de doorlooptijden van aansluitingen, kan Alliander haar middelen beter benutten en klanten beter informeren over de status van hun aansluiting. Dit zorgt voor een transparante manier van werken en een efficiëntere inzet van mensen en middelen.

cmd studenten projectwerk in ica lounge 2

Rijnstate digitaal platform

Een digitaal platform ontworpen om de communicatie en zeggenschap van het verpleegkundig personeel binnen het Rijnstate ziekenhuis te verbeteren.

Ziekenhuispersoneel in ziekenhuis duwen een bed met patient

i-Grow

Een digitaal product dat nieuwe medewerkers ondersteunt tijdens hun onboarding, vanaf de allereerste werkdag tot aan de voltooiing van het inwerkproces.

twee studenten lachen met laptop

HUH?

Een app om de communicatie tussen goed- en slechthorenden te verbeteren doormiddel van de richtmicrofoons in je telefoon en de bluetooth in je gehoorapparaat.

jongen met koptelefoon

Vin Voyage

Een (V)interactieve wijnproeverij met meerdere prototypes, speciaal voor jongeren.

sensorisch lab proeven, FEM Food & Business

PostNL Live

Volg de locatie van jouw pakket vanaf het sorteercentrum en pas de bezorglocatie aan tot 2,5 km voor de bezorging. Toon je waardering met een persoonlijk bedankje en bouw hierdoor een persoonlijke band op met jouw bezorger.

Student lacht met laptop

Game: The Crazy Croc

In deze demo ben je een rode panda genaamd Ali die met behulp van haar camera op zoek gaat naar wat er is gebeurd met haar vermiste vriend, Atlas de uil.

CE-Innovation_workspace_2021_MHF5713, jongen, gele trui, playstation, game

Herontwerp Growpad

Een online applicatie die ontwikkeling op allerlei leefgebieden ondersteunt. De ontwikkelaar van deze applicatie, de Uitvoeringsbrigade, hoopt de kloof tussen de maatschappij en kwetsbare mensen te verkleinen.

studenten op straat met kaartjes in hand

PhotoIQ

Ondersteunt beginnende fotografen de juiste keuzes te maken in fotografie: niet alleen wat te vertellen over fotografie maar ook om hen zelf informatie te laten zenden en in contact te brengen met elkaar via social media.

cmd studenten in studio 1

Slotzin

Slotzin, een educatief initiatief, herleeft de geschiedenis van Huis Ulft via een interactief 3D-model. Met twee informatiepunten, Voorlichtingspunt en Belevingspunt, tracht het bewustzijn te vergroten en het erfgoed te behouden.

Studenten van de Academie Educatie op studiereis in Berlijn, dansend met koptelefoons op in een museum

Educatief prentenboek

Een educatief prentenboek voor kinderen over de honingbij. Dit prentenboek heeft als doel kinderen te informeren over de toegevoegde waarde van bijen voor de wereld en geeft ze handvaten om actie te ondernemen.

Drie kinderen zitten op een rijtje achter hun laptop met blauwe hoes.

Video: Onder Druk

Een video om de genormaliseerde cultuur van alcohol- en drugsgebruik onder jongeren en jongvolwassenen tussen 16 en 25 jaar, die geen alcohol en drugs (meer) gebruiken, aan te pakken.

Knoop doorhakken studiekeuze tussenjaar feestende jongeren

De Awards

Een professionele jury beoordeelt het werk en reikt awards uit voor verschillende onderdelen.

openupyourtalent.aim@han.nl

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500