Open Up Your Talent: het event voor HBO-ICT en CMD aan de HAN

Open Up Your Talent is hét event van de Academie IT en Mediadesign. Tijdens dit event presenteren studenten HBO-ICT en Communication & Multimedia Design hun skills en de resultaten van projecten waar ze met trots aan hebben gewerkt. Alle groepen strijden voor 1 van de toonaangevende awards.

Dé plek waar kennis en inspiratie samenkomen
 

Open Up Your Talent was een succes!

Op 13 juni 2024 vond de zomereditie van Open Up Your Talent plaats. Ruim 160 studenten, verdeeld over 34 projectgroepen en vele bezoekers hebben hun ogen uitgekeken. Wij danken alle studenten, collega's en bezoekers die hun skills, kennis en inspiratie hebben gedeeld.

hbo ict studenten zitten lachend in de collegezaal te luisteren naar een docent

Voor wie is dit event?

Werkveld en onderwijsinstellingen
Bedrijven en onderwijsinstellingen die geïnteresseerd zijn in het werken met studenten en/of affiniteit hebben met IT en digitale media. Bekijk de inspirerende studentprojecten binnen onze academie in Arnhem en kom in contact met jong talent.

Particulieren
Ouders, verzorgers, medestudenten en collega's binnen het onderwijs die benieuwd zijn naar de projecten en opleidingen van onze studenten.

Contact
Projectgroepen en bezoekers kunnen hun vragen stellen via openupyourtalent.aim@han.nl

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Arnhem
Ruitenberglaan 26
Arnhem

Deelname
Gratis

Programma expositie en collegetour

Kick-off 13.00 - 13.15/13.30
Start expositie studentprojecten 13.30 - 16.00
Showcases lectoraten 13.30 - 15.00
Collegetour Wouter Sluis-Thiescheffer 16.00 - 16.45
Prijsuitreiking 16.45 - 17.00
Netwerkborrel met BBQ Bites 17.00 - 18.00

 

Collegetour en podcast met lector Wouter Sluis-Thiescheffer
 

Lang Leve Mediadesign met generatieve AI

Synthetische media en AI zijn dé game-changers in design én ICT! Voor jullie ligt een wereld vol kansen open. Jullie kunnen nu samenwerken met geavanceerde technologieën, zoals tekst- en beeldgenerators, om sneller en creatiever te innoveren. Stel je voor: als ontwerpers en ICT-specialisten werk je samen aan het vormgeven van het 'symbioceen', een toekomst waar technologie, mens en natuur harmonieus samenleven. Dit is jullie kans om niet alleen de technologie te beheersen, maar ook om de toekomst te ontwerpen.

Denk en discussieer mee tijdens de collegetour. Luister ook alvast naar de podcast AI in de creatieve wereld: vriend of vervanger en hoor wat Wouter en studenten Tessa en Remco hierover denken.

Portretfoto lector Wouter Sluis-Thiescheffer

Showcases lectoraten en nieuws

Digital Twinning Gemeente Arnhem

De gemeente Arnhem wil verkennen hoe zij zogenaamde digital twins kunnen inzetten voor hun bedrijfsvoering. Digital Twins koppelen objecten of omgevingen uit de echte wereld, zoals gebouwen, openbare ruimtes en infrastructuur, aan een virtueel model en vice versa. In de multi-disciplinaire minor Digital Transformation and Innovation zijn we met studentengroepjes gaan verkennen hoe digital twins ingezet kunnen worden.

Smart Region digital twin bij Varex Imaging. Dit betreft een calibratie handeling van de paddle welke gebruikt wordt voor borstonderzoek.

Showcase: 360 graden newsroom

Meer weten hoe je taalgebruik op social media beter kan begrijpen? Kom dan naar deze showcase. Organisaties willen beter begrijpen hoe discussies op bijv. X zich ontwikkelen en wanneer iets een issue wordt. Voor project 360 graden newsroom wordt een leeromgeving ontwikkeld om communicatieprofessionals hierbij te kunnen ondersteunen.

studiecluster, cluster communicatie, marketing sales en communicatie, social media apps op telefoon, 2021

DEMAND: “Data Engineering en Data Management in Dataketens”

Onderzoekers van drie hogescholen (HAN, Fontys en Saxion) werken nauw samen met het werkveld én het onderwijs om een toegankelijke ‘toolbox’ voor Data Beschikbaarheid en Data Kwaliteit te ontwikkelen. Doel: data waarop systemen, algoritmes, apps etc. draaien (o.a. als basis voor AI, Machine Learning, Data Science) goed, beschikbaar en geschikt is voor het beoogde gebruik.

Foto van de rondleiding tijdens de eerste meet up van DEMAND met Saxion, Fontys en de HAN

Dé plek waar kennis en inspiratie samenkomen

Twee keer per jaar organiseert de Academie IT en Mediadesign Open Up Your Talent met presentaties en kennisdeling door studenten, collega’s en het werkveld. Lees hier alle ins en outs over de vorige en aankomende editie.

Winnaars Open Up Your Talent
En de awards ging naar...
 

Open Up Your Talent Magazine

Ben jij benieuwd naar de winnaars van de wintereditie van Open Up Your Talent? Ontdek de indrukwekkende projecten van awardwinnaars in het Open Up Your Talent Magazine! 

 

CMD winnaars van de design award op een groepsfoto

Aftermovie wintereditie

Animaties, games, apps, een robot-auto, procesautomatisering: dit was allemaal te zien bij de wintereditie van Open Up Your Talent op 18 januari 2024. Studenten hebben weken of zelfs maanden gewerkt aan hun project. Voor het werkveld de ideale kans om te zien wat onze studenten in "huis" hebben!

De Awards

Een professionele jury beoordeelt het werk en reikt awards uit voor verschillende onderdelen.

openupyourtalent.aim@han.nl

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?