International Week Health and Social Studies 2024

International Week Health and Social Studies. horizontaal

Veel maatschappelijke vraagstukken houden niet op bij de grenzen. Daarom organiseert de HAN voor de 12de keer de 'International Week Health and Social Studies'. Van 31 januari t/m 2 februari geven deelnemers van over de hele wereld workshops en lezingen over onderwerpen rondom gezondheid en welzijn.

Ook voor jou!
 

Voor wie?

Een groot deel van de activiteiten is bedoeld voor tweedejaars studenten en docenten van de opleidingen:

  • (International) Social Work
  • Pedagogiek
  • Vaktherapie
  • Verpleegkunde
  • Medische Hulpverlening

Er staat echter ook een inspirerende livestream open voor breder publiek. Ja, ook voor jou! Neus gerust eens rond door het Engelstalige programma. Laat je inspireren op het gebied van inclusie, diversiteit, internationaal samenwerken, psychologie, muziektherapie en meer! De international week vindt plaats online en op de Kapittelweg 33, Nijmegen.

264441 Aftermovie International Week Health and Social Studies

Snelle info

Datum en tijd

Locatie