Laat je kapotte voorwerpen fixen! Twee keer Repair Café: Nijmegen én Arnhem

412497 Afbeelding voor factsheet minor CE S2 21-22

Is je koffiezet apparaat kapot, zit er een scheur in je jas of hangt je koplamp naast je fiets? Kom dinsdag 21 november naar het repair café in de hal van K33in Nijmegen of R26 in Arnhem!

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Nijmegen
Kapittelweg 33
Nijmegen

Deelname
Gratis!

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Arnhem
Ruitenberglaan 31
Arnhem

Deelname
Gratis!

Repair Nijmegen-Oost helpt 

Laat je kapotte voorwerpen fixen!

Tijdens de European Week for Waste Reduction organiseren we meerdere activiteiten. Deze staan allemaal in het tekenen van het verminderen van afval. Er zijn ontzettend veel apparaten, maar ook kleding, fietsen en elektronica die nog heel lang mee kunnen. Toch worden ze weggegooid worden omdat er iets stuk is wat makkelijk te repareren is.

Nijmegen
Daar komt Repair café Nijmegen-Oost dinsdag 21 november mee helpen. De vrijwilligers nemen kennis, vaardigheid en het juiste gereedschap mee. Samen zorgen ze ervoor dat je weer veilig door de stad kan fietsen, kan stralen in je favoriete broek of weer kan genieten van een lekkere tosti tijdens de lunch! Wie weet kan zelfs je mobiel weer gerepareerd worden! Je vindt het repair-café in de hal van K33.

Arnhem
Daar komt Repair café Arnhem dinsdag 21 november mee helpen. De vrijwilligers nemen kennis, vaardigheid en het juiste gereedschap mee. Samen zorgen ze ervoor dat je weer kan stralen in je favoriete broek of weer kan genieten van een lekkere tosti tijdens de lunch! Er kan ook naar kapotte fietsen gekeken worden, dus wie weet kan jij dinsdagmiddag weer op je stalen ros naar huis. Je vindt het repair-café in de hal van R26.