Woensdag 22 november 13-16.30u Ontdek het Wonder van Weurt: Een Unieke Rondleiding bij Afvalverwerker ARN

874e4d60-66df-11ee-9501-d636d7ef80c5 see ARN afvalverwerking in het kader van de European Week for Waste Reduction excursie naar de ARN in Weurt
  • Slim
  • Schoon
  • Sociaal
  • Slim
  • Schoon
  • Sociaal

Stap in de wereld van duurzaamheid en innovatie met een onvergetelijke excursie naar ARN B.V., gelegen in het prachtige Weurt! Op 22 november gaan we op pad.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Nijmegen
Kapittelweg 33
Nijmegen

Deelname
Gratis: graag aanmelden

 
Woensdag 22 november 13-16.30u vertrek met de bus vanaf campus Nijmegen
40 plekken: wie het eerst komt, die het eerst maalt

Jullie avontuur begint om 13.00 uur op de campus Nijmegen, waar een comfortabele bus jullie staat op te wachten om deze bijzondere reis te beginnen (exacte locatie volgt). Maar dat is nog maar het begin van een onvergetelijke dag.

Bij aankomst in Weurt wacht er een warm welkom met heerlijke koffie en thee op jullie. Terwijl jullie genieten van deze hartelijke ontvangst, nemen onze experts jullie mee in de fascinerende wereld van afvalverwerking in Nederland. Jullie komen alles te weten over de cruciale rol die ARN speelt in deze sector, en krijgen uitleg over hoe de installaties werken. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen, dus aarzel niet om die te stellen.

Veiligheid staat voorop, dus na een aantal instructies, maken we een rondrit en bezoeken we de indrukwekkende vuurhaard beginnen. Ontdek hoe ARN op verantwoorde wijze met afval omgaan en de energie eruit halen die ons dagelijks leven mogelijk maakt.

Dus, ben je klaar om de wereld van afvalverwerking en duurzaamheid te ontdekken? Reserveer snel jouw plek voor deze exclusieve rondleiding. Samen kunnen we een verschil maken voor een schonere toekomst!
Sustainable Energy & Environment
 

Samen schoon

Het leefbaar houden van onze wereld vraagt om het terugdringen van de CO2. Dat kan groot, maar ook klein – in onze regio. We werken samen aan alternatieve, schonere energiebronnen en een economie waarin we veel meer hergebruiken. Daarvoor is samenwerking nodig en dat is een kern van focus Schoon - Sustainable Energy en Environment (SEE). Een grote, brede uitdaging die ons en de regio voorbereidt op een duurzame economie met toekomstbestendige professionals. 

  • Slim
  • Schoon
  • Sociaal
SEE jongen windmolen focus zwaartepunt HAN