Bedrijvenmarkt Built Environment

451928 overzichtsfoto van de bedrijvenmarkt bij de academie built environment

4 Oktober wordt er bij er bij de academie Built Environment weer een Bedrijvenmarkt gehouden. Studenten en docenten kunnen op informele wijze in gesprek gaan met bijna 100 organisaties uit de Bouw en Infra die zich met hun stands op deze levendige bedrijvenmarkt presenteren.

Studenten en docenten van de opleidingen Bouwkunde en Civiele Techniek hoeven zich voor dit evenement niet aan te melden en zijn van harte welkom. De Bedrijvenmarkt vindt plaats in het gebouw van de academie Built Environment. 

Wilt u met uw bedrijf ook een stand op de Bedrijvenmarkt Built Environment tijdens de volgende Bedrijvenmarkt? Neem dan per e-mail contact op met Nicole van de Kamp.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Arnhem
Ruitenberglaan 26
Arnhem