internationale partners op bezoek pre-EAIE Conference Partner Day

53242 Alicja en Mijaila in lounge receptie

De jaarlijkse conferentie van de European Association for International Education (EAIE) vindt dit jaar plaats in Rotterdam. Een mooie gelegenheid om onze buitenlandse partneruniversiteiten uit te nodigen voor een partnerdag in Arnhem en Nijmegen.

Inspirerend programma in Arnhem en Nijmegen

De HAN is lid van de European Association for International Education (EAIE), een Europese organisatie die zich inzet voor de internationalisering van het hoger onderwijs wereldwijd en de kennisdeling daarover. Dit jaar, van 26 tot en met 29 september, vindt de jaarlijkse conferentie van de EAIE plaats in Rotterdam.

Een mooie gelegenheid voor het International Office van de  HAN om onze buitenlandse partneruniversiteiten uit te nodigen voor een partnerdag, voorafgaand aan de conferentie. Op 25 september brengen we de contactpersonen van onze internationale partners samen en nemen we ze mee met een inspirerend programma.

 

485792 Open Avond Arnhem. Bezoekers praten bij binnenkomst. Ruitenberglaan 31, Arnhem

Bezoek aan de twee campussen

Rob Verhofstad -voorzitter van ons CvB- verwelkomt de gasten uit 20 verschillende landen op onze campus in Arnhem. Ze krijgen een rondleiding bij Engineering en maken daar kennis met de Smart Grid. Bij de Businessopleidingen horen ze over onze internationale studentencommunity. 

’s Middags zijn de gasten in Nijmegen. Ze gaan er aan de slag in het Xperium van Health en krijgen een rondleiding langs verschillende opleidingen. Op de informatiemarkt geven het international office en de internationaliseringscoördinatoren van de academies informatie over ons studieaanbod voor exchangestudenten. Dit is ook dé gelegenheid om banden aan te halen en te netwerken. 
We sluiten de dag af met een wandeling en diner in de Nijmeegse binnenstad.

Heb je vragen over deze internationale partnerdag? Stuur een mail naar het international office: internationaloffice@han.nl

32705 nijmegen-campus

Open up new horizons

De HAN heeft 350 buitenlandse partnerinstellingen in 53 verschillende landen, waar jaarlijks 600 HAN-studenten een semester lang studeren. Met onze partneruniversiteiten verzorgen we studentenprojecten binnen het curriculum, wisselen we docenten uit en doen we gezamenlijk onderzoek. Een perfect voorbeeld van Open up new horizons voor onze studenten, docenten en onderzoekers en daarmee ook voor ons werkveld en de regio.

231035 International Week Health and Social Studies. horizontaal

Snelle info

Datum en tijd

Locatie