Communication & Multimedia Design Gastcollege: Datavisualisatie

471893 Analyse uitvoeren op een groot beeldscherm

Op woensdag 27 september geeft Maira Ribelles, Experience Designer bij CLEVER°FRANKE, een gastcollege over datavisualisatie.

Regent het vandaag?  Jij kijkt op buienradar. Voor een piloot, tuinder of aannemer heeft de wetenschap van dezelfde data echter een geheel andere betekenis! Of wat dacht je van een polsband waarmee je op een festival allerlei biometrische gegevens verzameld, die je als prachtig aandenken gevisualiseerd thuisgestuurd krijgt? Of telemetrie waarbij een BMX'er de perfecte sprong in de half-pipe kan analyseren?
 

CLEVER°FRANKE is een internationaal bedrijf, gespecialiseerd in het visueel en interactief maken van informatie. Tijdens dit (Engelstalige) gastcollege zal Maira Ribelles, Experience Designer bij Clever Franke, haar ervaringen in dit vakgebied laten zien en nuttige handvaten delen om zelf met datavisualisatie aan de slag te gaan.
Dit gastcollege wordt georganiseerd voor studenten van het verdiepende STC semester van de opleiding Communication & Multimedia Design, maar iedereen is van harte welkom voor deze inspirerende sessie!

Het college is van 11:00 tot 12:30 uur in de IT en Medialounge op Ruitenberglaan 26 in Arnhem.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Arnhem
Ruitenberglaan 26
Arnhem

Deelname
Gratis