Lustrum 15 jaar Toegepaste Psychologie

395615 blij confetti feest

De opleiding Toegepaste Psychologie bestaat 15 jaar! Dat willen we samen vieren met studenten, alumni, (oud) collega's en onze werkveldpartners. Bent u er ook bij?

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Nijmegen
Laan van Scheut 10
Nijmegen

Alweer 15 jaar geleden verwelkomde de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen haar eerste studenten Toegepaste Psychologie. Er is sindsdien veel gebeurd, gegroeid en ontwikkeld en onze studenten en alumni bewijzen dagelijks hun – en daarmee onze – meerwaarde. 

Graag vieren we dit lustrum met studenten, alumni, (oud-) collega’s, onze werkveldpartners en eenieder die betrokken is of was bij de opleiding en heffen we samen het glas. Een mooie gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten, terug te blikken en herinneringen op te halen. Om onszelf te laten inspireren ook, te verbinden en vooruit te kijken.

Inspirerende middag met Dai Carter
Het lustrum vieren we op ons nog relatief nieuwe thuishonk: Laan van Scheut 10. Het belooft een inspirerende middag te worden met Dai Carter (bekend van onder andere Kamp Van Koningsbrugge) die ons meeneemt in zijn wereld: de Special Forces, en wat zijn ervaring daar hem leerde over mentale veerkracht. Verder is er natuurlijk ruim gelegenheid om herinneringen op te halen en bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. 

  • Datum: Dinsdag 12 september 2023
  • Locatie: HAN locatie Laan van Scheut 10, Nijmegen 
  • Tijd: Inloop vanaf 15:30 uur, start programma 16:00 uur. Einde borrel rond 20:00 uur 

We ontmoeten u graag op 12 september in Nijmegen! 

15 jaar Toegepaste Psychologie
 

Aanmelden Lustrum

We hebben ruimte voor maximaal 350 personen, dus wacht niet te lang en meld u nu aan!

Zijn er medestudenten van destijds met wie u graag weer eens bijpraat? Nodig hen ook uit voor het lustrum!

Feest
Laan van Scheut 10, Nijmegen
 

Locatie

Toegepaste Psychologie is momenteel gevestigd op de HAN locatie Laan van Scheut 10 in Nijmegen. Deze locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Gratis parkeren kan in de parkeergarage van de HAN. Daarnaast rijden er regelmatig bussen en treinen van CS Nijmegen naar de HAN Campus. Plan hier uw reis met het ov. 

Laan van Scheut 10 Nijmegen
Mentale Kracht
 

Dai Carter

Dai Carter diende tien jaar bij het Korps Commandotroepen en ging acht keer op missie naar verschillende conflictgebieden. Hij heeft als Special Forces Medic altijd een diepe interesse gehad in de fysiologie, psychologie, biologie en neurologie. Door de jaren heen heeft hij veel kennis opgebouwd op het gebied van Mentale Kracht. Hij heeft het boek 'Nu of Nooit' geschreven en een model ontwikkeld waarmee organisaties en individuen hun Mentale Kracht kunnen versterken.

Dai is ook een van de hoofd instructeurs in het succesvolle AVROTROS tv-programma: Kamp van Koningsbrugge.

Dai Carter

Vragen?

Heeft u vragen over het lustrum? Neem dan contact op via lustrum.TP@han.nl

372794 Meisje blaast confetti weg