Webinar Het ontwerpen van gelijke kansen

120485 ouderenzorg
  • Slim
  • Schoon
  • Sociaal

Leonie van Buuren en Masi Mohammadi (TU/e) nemen ons mee in het verhaal van het project GELIJK. Het onderzoeksproject GELIJK is onderdeel van het DEEL-livinglab Wooninc. & Oktober waar HAN hoofdpartner van is. Masi is tevens lector bij het HAN-lectoraat Architecture in Health.

Het onderzoeksproject ‘GELIJK’ (GEzonde sLimme wIJKen) is recentelijk afgerond. De afgelopen 4 jaar hebben wij onderzoek gedaan naar hoe we sociale interactie en participatie in de wijk kunnen bevorderen met sociale, ruimtelijke en technologische oplossingen. In dit webinar gaan we uitgebreid in op randvoorwaarden, ontwerprichtlijnen én ontwerpoplossingen voor het ontwerpen van een wijk waarin iedereen een GELIJKe kans krijgt om mee te blijven doen in de samenleving.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Online

Deelname
gratis