Bijeenkomst bij Connectr Koburg bijeenkomst: AI for Energy door Luuk Wiehink

148143 LM Lectoraat Logistiek Data science
  • Slim
  • Schoon
  • Sociaal

We zoeken naar manieren om energieverbruik te verminderen voor ieder huishouden. Welke kansen liggen er met realtime inzicht per huishouden in het energieverbruik door inzet van data science, kunstmatige intelligentie en machinelearning. Laat je inspireren door Luuk Wiehink van EARN-E bij Connectr.

Afsluiting drieluik AI for Energy 

Inzet data bij verminderen energieverbruik

Door de energiemonitor van EARN-E aan te sluiten op de slimme meter lezen we de meter in realtime uit, oftewel per seconde, oftewel live. Hiermee bied je huishoudens live inzicht in het energieverbruik. Met dit inzicht kunnen alle huishoudens in Nederland eenvoudig 1,3 miljard aan energiekosten besparen en 1,5 miljoen ton aan CO₂-uitstoot reduceren. Ieder jaar. Zonder ook maar 1 renovatie uit te voeren. 

Hoe gaan we van dit inzicht naar handelingsperspectief en wat kunnen we met deze realtime energiedata op het gebied van data science, kunstmatige intelligentie en machine learning? Luuk Wiehink vertelt ons hier meer over bij deze live bijeenkomst. 

Over de gastspreker 

Luuk Wiehink (EARN-E)

De presentatie wordt gedaan door Luuk Wiehink. Hij is oprichtend directeur bij EARN-E

Programma

Tijdstip Programma
15.30 uur Inloop en mogelijkheid tot rondleiding
16.15 uur Bijeenkomst met EARN-E
17.00 uur Uitloop en netwerken onder het genot van een drankje

 

Bijeenkomst bij Connectr
De bijeenkomst vindt plaats bij:

Connectr – Energy innovation
Industriepark Kleefse Waard
Gebouw KB
Westervoortsedijk 73, Arnhem

 

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Connectr – Energy innovation
Industriepark Kleefse Waard (IPKW)
Westervoortsedijk 73, Arnhem

Over de Koburg Lunches

De Koburg Lunches worden georganiseerd vanuit ASGARD, het kennisnetwerk van de HAN op het gebied van Applied Data Science en Artificial Intelligence, en gesponsord door zwaartepunt Slim - Smart Region. 
 
Ongeveer elke 4e woensdag/donderdag van de maand vindt de Koburg Lunch plaats, van 12.15 uur tot 13.00 uur. De netwerkbijeenkomst is toegankelijk voor iedereen, zowel collega's als studenten en extern geïnteresseerden zijn welkom.
 
Meer weten? Kijk op han.nl/ASGARD. Hier kun je ook de eerdere Koburg Lunches terugkijken.
Meer over
 

Slim - Smart Region

Ons leven en werk wordt digitaler. In het zwaartepunt Slim - Smart Region werken we aan de wendbaarheid van mensen, teams en organisaties. Zodat we optimaal van al die nieuwe technologie profiteren. We, dat zijn docenten, onderzoekers, studenten en ondernemers. Samen maken we deze regio superslim.   

Smart Region vrouw met bril