492259 Logo van Hack the Waste editie 2023

Heb jij een goed idee om recreatie- en festivalafval aan te pakken? Doe dan mee aan de internationale Hackathon Hack the Waste. In 24 uur bedenk jij met je team een innovatieve oplossing voor dit afvalprobleem.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Online

  • Draag jij bij aan de oplossing van het wereldwijde afvalprobleem?
  • Zin in een leuke IT, gamification of management projectuitdaging?
  • Wil jij in een team van studenten van over de hele wereld innovatieve oplossingen bedenken?

Schrijf je dan voor 20 maart in voor de hackathon Hack the Waste!

Editie 2023

Dit jaar richt Hack the Waste zich op het voorkomen en oplossen van afvalbeheerproblemen bij grote evenementen en seizoensactiviteiten die veel publiek trekken en grote hoeveelheden afval veroorzaken. Denk aan muziekfestivals, kerstmarkten, optochten, drukke dagen rond meren en andere recreatiegebieden. 

Maak jij een automatische drone-ruimer, een leuke game of de nieuwe holle-bolle Gijs? Samen met je internationale team maak je een interactief prototype, een mediacampagne en een business case, in 24 uur. Superintensief, maar vooral gezellig! Je doet internationale ervaring op en werkt aan een oplossing voor het verminderen van de afvalberg.