470834 Header voor de onderwijsdagen van maart 2023

De Onderwijsdagen is hét evenement voor en door onderwijsprofessionals. Van maandag 20 maart tot en met donderdag 23 maart 2023 bieden we activiteiten aan in het thema 'Vandaag opleiden voor morgen'.

Snelle info

De locatie is nog niet bekend

Vandaag opleiden voor morgen

In onze snel veranderende samenleving en wankele wereld is het de vraag hoe en waarvoor we onze jongeren opleiden. Sta jij wel eens stil bij deze vragen? Als individuele docent is het antwoord waarschijnlijk ongrijpbaar, maar als we samenwerken in het onderwijs, dan vinden we tastbare manieren om met deze kwesties om te gaan.

Graag bieden we jou en je collega's de ruimte om over het onderwijs van vandaag én morgen na te denken. Daarom organiseren we samen met de Radboud Universiteit, Radboudumc en ROC Nijmegen het vierdaags evenement ‘De Onderwijsdagen’. Het evenement vindt plaats van 20 maart tot en met 23 maart 2023 en is gratis te bezoeken door alle docenten, onderwijsonderzoekers en ondersteuners in het regionale MBO, HBO en WO.

Programma

Tijdens De Onderwijsdagen staan we met keynotes, workshops en andere activiteiten stil bij wat de veranderende wereld van onze studenten en ons onderwijs vraagt.

We zullen transities in onze samenleving duiden, proberen trends in het onderwijs tastbaar te maken en zoomen in op de docent als levenlanglerende en de relatie tussen student en docent. Het aanbod is divers: live op onze campussen, online, en we hebben dag- en avondactiviteiten.

Door de unieke samenwerking met andere regionale onderwijsinstellingen, bieden we je een afwisselend programma aan. Centraal staan kennisuitwisseling, het opdoen van nieuwe inzichten en samen met collega's nadenken over passende vormen van onderwijs.

Keynote speakers

Aanmelden

Zet De Onderwijsdagen 20223 alvast in je agenda en meld je aan voor nieuwsupdates. In januari kun je je hier via een aanmeldlink aanmelden voor het evenement.

475235 Banner Onderwijsdagen 2023