Workshop: Het bespreekbaar maken van armoede op het werk en de rol van HRM

413175 Learning & Development deeltijd, pauze, the brew, laan van scheut 10, koffiedrinken, gezellig, praten, lachen, 2022

In deze workshop, onderdeel van de Week tegen Armoede, bespreken associate lector Sarah Detaille en docent Martijn Span hoe organisaties om kunnen gaan met het signaleren en bespreekbaar maken van armoede op het werk alsmede welke HR instrumenten ingezet kunnen worden om armoede tegen te gaan.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Online

De workshop vindt plaats via Microsoft Teams. Je kunt op woensdagmiddag via deze link deelnemen.

Sarah Detaille

Dr. Sarah Detaille is associate lector Regionale Arbeidsmarkt en Onderwijs bij het Lectoraat Leren tijdens de Beroepsloopbaan en civic entrepreneur van het zwaartepunt Fair Health van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zij houdt zich bezig met de toekomst van werk en organisaties vanuit een HRD perspectief.  In de organisatie van de toekomst gaat het niet alleen om de financiële, maar evengoed om de menselijke, sociale en ecologische waarde van het bedrijf.

30806 portret Sarah Detaille

Martijn Span

Martijn Span heeft ruim 25 jaar ervaring in het HR-vak, eerst als adviseur en daarna als manager. Hij is werkzaam geweest in de zakelijke dienstverlening, het hoger onderwijs en in de zorgsector.  Martijn heeft studies afgerond op gebied van HRM, Bedrijfskunde en Bestuurskunde. Sinds dit studiejaar is hij werkzaam als docent bij de HRM-opleiding van de HAN.

450471 Docent Martijn Span van de opleiding HRM