356088 Je ogen uitkijken

Tijdens deze dag zal de toetsbekwaamheid van (h(b)o)-docenten en het netwerk Toetsbekwaamheid volop in de schijnwerpers staan! Onder andere zullen de belangrijkste uitkomsten vanuit het project Je Ogen Uitkijken worden gepresenteerd.

We verwelkomen daarnaast enkele bijzondere gastsprekers, onder wie Maurice Limmen, voorzitter van de Vereniging Hogescholen, Desirée Joosten – ten Brinke, hoogleraar leren van volwassenen aan de Universiteit Utrecht en Jan Anthonie Bruijn, voorzitter van de Eerste Kamer en voorzitter van de expertgroep Vreemde Ogen Dwingen.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Albertinum
Heijendaalseweg 121
Nijmegen

Deelname
Gratis

Het netwerk Toetsbekwaamheid h(b)o wil het maatschappelijk vertrouwen in de waarde van hbo-diploma’s verduurzamen. Dat doen we door onderling kennis en ervaringen te delen en gezamenlijk kennis te ontwikkelen over toetsen en beoordelen in het hoger (beroeps) onderwijs.Meer informatie is te vinden op de netwerkpagina.