Opening Studiejaar 2022-2023 en HAN Parade

419712 Nieuwsbericht Opening Studiejaar en HAN Parade 2022

Op donderdag 25 augustus starten we het nieuwe studiejaar met de Opening van het Studiejaar 2022-2023, de uitreiking van de HAN Prijs en de HAN Parade.

Snelle info

Eusebius Kerk
Kerkplein 1
Arnhem

Openingsrede en gastspreker

Na een welkom door de ceremoniemeester zal onze collegevoorzitter Rob Verhofstad zijn openingsrede houden. Daarna is het woord aan onze gastspreker John Berends, commissaris van de Koning van Gelderland.

De provincie staat de laatste tijd volop in de belangstelling waar het gaat om het stikstofdossier. Maar dat zij ook volop investeren in projecten die direct ons onderwijs of onderzoek raken is maar bij weinigen bekend. Een uitstekende gelegenheid dus om daar iets over te vertellen. En eventueel dieper in te gaan op het belang van samenwerken als partners aan de vele maatschappelijke vraagstukken waarmee we te maken hebben.

• 15.30 uur Ontvangst/inloop
  • 16.00 uur Welkom door ceremoniemeester
  • 16.05 uur Openingsrede door Rob Verhofstad
  • 16.25 uur Keynote door John Berends | commissaris van de Koning
  • 16.45 uur Uitreiking HAN Prijzen
  • 17.00 uur Afsluiting en start netwerkborrel
  • 17.30 uur Start HAN Parade

Let's change the way we connect

Verbinden en verschil maken, dat is wat we willen als HAN. Samen met onze studenten en medewerkers en ons werkveld. Hoe we dat willen doen, staat in ons nieuwe Koersbeeld 'Voor een slimme, schone en sociale wereld van morgen’.

HAN Prijs

Dat we bij de HAN al het verschil maken, bewijzen ook onze studenten en medewerkers die genomineerd zijn voor de HAN Prijs. Wie van deze changemakers zijn de winnaars? Dat horen we tijdens de opening.

Netwerkborrel

Na afloop organiseren we een netwerkborrel. Om te verbinden. Om grenzen te verleggen en te inspireren. Om bekende en onbekende mensen te ontmoeten en na te praten. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

HAN Parade

Vanaf 17.30 uur start ook de HAN Parade. Een festival met onder meer creatieve theatervoorstellingen die gaan over de HAN en demonstraties van (student-)projecten. En zoals altijd is er weer een keur aan eten en drinken.

Eusebiuskerk in Arnhem

Dit jaar vindt de Opening Studiejaar en de HAN Parade plaats op een bijzondere locatie: de Eusebiuskerk in Arnhem.