Meervoudige waarde van advies Symposium Sustainable Finance & Tax

237747 twee handen met wereldbol en glas met geld en-plant

Duurzaamheid is een groot maatschappelijk thema. Burgers en bedrijven staan voor grote investeringen om de klimaatdoelstellingen te halen en om te voldoen aan de Sustainable Development Goals (SDG's). Financieel en fiscaal adviseurs kunnen hierbij een belangrijke, aanjagende rol spelen.

Door meervoudige waarde te creëren ontstaat bovendien ook voor de adviseur zelf een duurzaam businessmodel. Om de beroepsgroep (en de studenten die worden klaargestoomd voor het adviesvak) te helpen haar rol te pakken bij de verduurzamingstransitie, doet de HAN via het associate lectoraat van dr. Fred de Jong onderzoek.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Arnhem
Ruitenberglaan 31
Arnhem

Visie op de toekomst van financieel en fiscaal advies

Graag nodigen wij u uit om op 16 mei 2022 het eerste symposium van dit lectoraat bij te wonen. We praten u bij over de duurzaamheidsambities van de overheid en het MKB, die de maatschappelijke uitdagingen illustreren.

Tijdens het symposium zal Fred de Jong de eerste onderzoeksresultaten en zijn visie op de toekomst van financieel en fiscaal advies presenteren. Dit doet hij samen met verschillende gasten: vertegenwoordigers van de overheid, MKB Nederland, belastingadviseurs en onafhankelijk financieel adviseurs.

Interactie met u als publiek zal zeker niet ontbreken; we scheppen daarvoor plenair de gelegenheid onder leiding van lector Financial Control, dr. Koos Wagensveld.

We zien uw aanmelding graag tegemoet!

PE-punten

Het Register Belastingadviseurs (RB) heeft dit symposium aangemerkt als PE-activiteit. Met deelname kunnen twee algemene PE-punten geregistreerd worden. Vlak voor aanvang kunt u zich bij de ingang van het auditorium registreren. Op basis van deze registratie ontvangt u na het symposium via e-mail een bewijs van deelname.