Campustheater Maarten Peters

31870 student aankleden voor voorstelling

Liedjes die warmte brengen in de kou van de stilte… ‘Waar gesproken woord niet meer verder komt , kan een lied het laatste stuk naar het hart overbruggen’. Maarten Peters is een begenadigd singer songwriter voor topartiesten zoals Liesbeth List, Rob de Nijs,, Willeke Alberti en vele anderen.

Liedjes die warmte brengen in de kou van de stilte… ‘Waar gesproken woord niet meer verder komt , kan een lied het laatste stuk naar het hart overbruggen’. Maarten Peters is een begenadigd singer songwriter voor topartiesten zoals Liesbeth List, Rob de Nijs, Margriet Eshuijs, Willeke Alberti en vele anderen. Maarten treedt solo op, maar hij staat ook in grote theaters met bijvoorbeeld ‘The best of Britain’, the story of Simon and Garfunkel en the storytellers.Naast de muziek die hij schrijft voor anderen heeft hij ook een aantal maatschappelijke doelen geadopteerd waar hij muziek voor schrijft. Grote onderwerpen zoals het herdenken van de tweede wereldoorlog. Liedjes uit zijn liederencyclus ‘Bevroren tranen’, gezongen verhalen als kleine monumentjes. (Zo klonk muziek van zijn hand bij de opening van het Nationale Holocaust namen monument) Ook is hij al jaren de muzikale ambassadeur van Alpe d’Huzes, een organisatie die zich inzet om substantiële bedragen bij elkaar te krijgen in de strijd tegen kanker. Onderwerpen die een lied nodig hebben omdat het gesproken woord niet meer verder komt, zoals ook een prachtig lied voor ouders van ‘Stil geboren kinderen’, ‘Mensen met een beperking’ en de Marieke inloophuizen.Want zo is het; ‘Waar gesproken woord niet meer verder komt kan een lied het laatste stuk naar het hart overbruggen’. Dat zult u deze avond gaan meemaken. Liedjes die je helpen om dichter bij je gevoel te komen. Te verbinden, mensen bij elkaar te brengen. Samen iets te delen op hetzelfde moment. Bij al dat bijzondere repertoire vertelt Maarten een achtergrondverhaal. Soms persoonlijk, maar ook universeel. Herkenbaar voor velen een eyeopener voor anderen. U beleeft een muzikale avond, anders dan anders. Een avond om nooit meer te vergeten. Muziek, emotie, zang en verhalen, maar nergens dramatisch. Een avond vol troost en hoop. Liedjes die warmte brengen in de kou van de stilte……

381016 Maarten Peters voor de theatervoorstelling van het Campustheater.

Over het Campustheater

 

De HAN in Nijmegen heeft regelmatig een primeur. In het Campustheater kun je try-outs meemaken van bekende artiesten! Mede namens de Academie Mens en Maatschappij, het steunfonds van de HAN en de medewerkers van het Campustheater, zijn er bijzondere theateravonden mogelijk.

Reserveren van kaartjes via Campustheater@han.nl
Meer informatie: Naar het Campustheater

 

Foto Maarten Peters: Rudi Heismann

 

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Nijmegen
Kapittelweg 33
Nijmegen