Campustheater BOE met Arie Koomen

381014 Arie Koomen voor de theatervoorstelling van het Campustheater.

Het decor is er. De grappen zijn er. Arie is er klaar voor. Nu jullie nog! Op 17 maart is Arie Koomen in het Campustheater. In BOE! worden economische problemen opgelost. De toekomst wordt uitgelegd. Er worden oplossingen aangedragen. Door Arie? Ja! Juist door hem.

Ten tijde van het ter perse gaan van dit stukje was er niet zoveel over de voorstelling bekend. Behalve dan dat de hoofdpersoon uit BOE! Arie Koomen is. En dat in een tijd waarin niemand het weet, er eindelijk eens iemand opstaat die het wél weet. Arie Koomen! BOE! Arie schrok er zelf van. In BOE! worden economische problemen opgelost. De toekomst wordt uitgelegd. Er worden oplossingen aangedragen. Door Arie? Ja! Juist door hem. Is het allemaal zo simpel? JA! Zo simpel is het. Tuurlijk… niet al zijn oplossingen zullen bij iedereen in de smaak vallen. Dat is wel typisch Arie….De mensen voor zich winnen om ze daarna resoluut tegen zich te laten keren. BOE! BOE! zal sowieso de cursus “Accordeon voor Dummies” bevatten. BOE! tegen alles. Na een carrière van meer dan 25 jaar op de Nederlandse planken gaat hij rustig verder richting de 30. Het decor is er. De grappen zijn er. Arie is er klaar voor. Nu jullie nog! Mocht je nu denken: ”lekker vaag allemaal…”Arie heeft juist moeite met mensen die vaag zijn, je weet wel over wie hij het heeft.

Over het Campustheater

De HAN in Nijmegen heeft regelmatig een primeur. In het Campustheater kun je try-outs meemaken van bekende artiesten! Mede namens de Academie Mens en Maatschappij, het steunfonds van de HAN en de medewerkers van het Campustheater, zijn er bijzondere theateravonden mogelijk.

Reserveren van kaartjes via Campustheater@han.nl
Meer informatie: Naar het Campustheater

Foto Arie Koomen: Richard ter Borg

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Nijmegen
Kapittelweg 33
Nijmegen