Lectoraat Innovatie in de Care en Technology Talks Lector Marian Adriaansen neemt afscheid

372794 Meisje blaast confetti weg

Marian Adriaansen gaat met pensioen en neemt op 16 juni na 35 jaar afscheid van de HAN. Zij heeft een veelzijdige loopbaan als docent, afdelingsdirecteur Verpleegkunde, onderzoeker en ook als lector Langdurige Zorg en Innovatie in de Care. We bekronen haar carrière met een feestelijk programma.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Nijmegen
Kapittelweg 33
Nijmegen

Inzet van AI in zorg welzijn en sport Technology Talks - van 13.00-15.00 uur

Netwerk- en onderzoeksorganisatie HAN/iXperium Health is opgezet vanuit het Lectoraat Innovatie in de Care. Voorafgaand aan het afscheidsprogramma voor Marian organiseert iXperium Health een speciale (online) editie van de jaarlijkse Technology Talks over Artificial Intelligence (AI).

U bent hierbij ook van harte welkom. Het thema is:

Met onder andere Abigail Norville, plaatsvervangend Secretaris-Generaal, Ministerie van VWS als spreker. Langdurige Zorg en Sport opent met een online lezing en neemt deel aan het panelgesprek: Hoe versterken we elkaar in onze regio?

Kennistafels op thema
Aansluitend gaan de deelnemers in kennistafels in gesprek over de inzet van AI in de verschillende vakgebieden en de meerwaarde van AI in het onderwijs.

Programma van 16.00 -19.00 uur

Marian AdriaansenInnovatie in de Care

''Zorgtechnologie gaat een steeds belangrijkere rol spelen. Als lector Innovatie in de Care richt ik mij vooral op de validering van nieuwe zorgtechnologie en eHealth in de praktijk van chronische zorg. Welke toegevoegde waarde heeft technologie voor zorgafhankelijke langdurig zieken, ouderen en zorgprofessionals?''

384139 Portret lector Marian Adriaansen 2022

Contact Meer weten?

Stuur voor meer informatie of vragen over het programma en het afscheid van Marian een mailbericht naar: