Grenzeloos leren Onderwijsdagen 2022

371917 Nieuwsbericht over de Onderwijsdagen

Wat betekent leren voor jou? Welke ruimte geef jij jouw studenten? Tijdens ‘De Onderwijsdagen’ van 21 maart tot en met 25 maart 2022 dagen we je uit om over deze vragen na te denken.

Programma

Het evenement wordt georganiseerd door de Radboud Universiteit, HAN University of Applied Sciences, het Radboudumc en ROC Nijmegen. Samen presenteren wij binnen het thema ‘grenzeloos leren’ vijf dagen lang een veelzijdig online en on campus programma. Als onderwijsprofessional ben jij van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het evenement.

Elke dag begint met een liveshow met reportages en spraakmakende gasten. Zo starten we elke dag samen op en kijken we naar de stand van ons onderwijs. Hoe maken we grenzeloos leren mogelijk? Met welke uitdagingen hebben we in het onderwijs te maken? Welke tips hebben docenten hierin voor elkaar? 

Vervolgens kun je aanschuiven bij inspirerende keynotes, workshops en discussies die we binnen de subthema's belichten: Leren op de werkplek, een leven lang leren, internationalisering in het onderwijs, interdisciplinair onderwijs en interprofessioneel leren. 

Door de unieke samenwerking met andere Nijmeegse onderwijsinstellingen, bieden we je een afwisselend programma aan. Centraal staan kennisuitwisseling, het opdoen van nieuwe inzichten en samen met collega's nadenken over nieuwe vormen van onderwijs.

Download het programma

Uitnodigingsfilmpje

Keynote speakers

Aanmelden

Meld je hier aan voor de Onderwijsdagen. Je ontvangt bericht wanneer je je via het online platform Tactile kunt inschrijven voor de afzonderlijke workshops. Tijdens de Onderwijsdagen is het platform beschikbaar als website en mobiele app. Zo heb je het digitale programmaboekje altijd bij de hand! 

378891 Button Onderwijsdagen voor agenda

Snelle info

Datum en tijd

Locatie