Campustheater Silvester Zwaneveld

381015 Silvester Zwanenveld voor de theatervoorstelling van het Campustheater.

Silvester is terug en hoe! Gedreven, bevlogen, verhalend en oer grappig. Deze alleskunner komt naar je toe met zijn nieuwe voorstelling ‘Lichtgeraakt’. In deze show zal Silvester op hilarische wijze uit de doeken doen waarom ‘geraakt’ worden een absolute basisbehoefte is.

Altijd met goeie grappen, interactie met de zaal, toffe verhalen en nieuwe technieken. Silvester brengt theatershows die nog dagenlang lekker nagloeien

Over het Campustheater

De HAN in Nijmegen heeft regelmatig een primeur. In het Campustheater kun je try-outs meemaken van bekende artiesten! Mede namens de Academie Mens en Maatschappij, het steunfonds van de HAN en de medewerkers van het Campustheater, zijn er bijzondere theateravonden mogelijk.

Reserveren van kaartjes via Campustheater@han.nl
Meer informatie: Naar het Campustheater

Foto Silvester Zwaneveld: Bram Jonker

Snelle info

Datum en tijd

Locatie