Campustheater Joris Linssen en Caramba

381017 Joris Linssen en Caramba voor de theatervoorstelling van het Campustheater.

Nederlandstalige muziek, met een Mexicaans pepertje. Al twintig jaar bestormt Joris Linssen de podia met zijn semi-akoestische band Caramba. Deze rasmuzikanten staan bekend om hun vurige spel, aanstekelijke enthousiasme en een flinke portie lef.

 Zo toerden ze door Mexico, waar ze optraden voor 20.000 mensen in een stadion en gingen ze voor een tv-serie op pelgrimstocht, waarbij ze eten en onderdak verdienden met hun muziek. De vijf amigo’s doen 100 shows per jaar en spelen elke keer alsof hun leven ervan afhangt. Caramba is avontuur, zien is geloven!

Over het Campustheater

De HAN in Nijmegen heeft regelmatig een primeur. In het Campustheater kun je try-outs meemaken van bekende artiesten! Mede namens de Academie Mens en Maatschappij, het steunfonds van de HAN en de medewerkers van het Campustheater, zijn er bijzondere theateravonden mogelijk.

Reserveren van kaartjes via Campustheater@han.nl
Meer informatie: Naar het Campustheater

Foto Joris Linssen & Caramba: Bas van Spankeren

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
HAN Campus Nijmegen
Kapittelweg 33
Nijmegen