Rechten Collegetour met Arjan Erkel

close-up rechtenbundel, FEM HBO rechten

Leuk dat je interesse hebt in de Rechten Collegetour. Tijdens de Rechten Collegetour brengen we jou in contact met inspirerende gasten. Op 17 juni ontvangen we niemand minder dan Arjan Erkel.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Online

Deelname
gratis

Ook tegenslagen kunnen inspireren

Wat kun je verwachten
 

Programma

De gevolgen van het coronavirus blijven nog lang voelbaar. De vraag is hoe ga je met tegenslag om? Ook dat is een keuze die jezelf kunt nemen. Maar misschien kan je wat hulp gebruiken.

Arjan Erkel werd 607 dagen gevangen gehouden door een groep gewapende en gemaskerde moslimrebellen toen hij in Rusland werkte als humanitair hulpverlener. In Dagestan zat hij onder erbarmelijke omstandigheden vast zoals een donker hok onder de grond van 1.5 meter bij 2 meter. Geheel alleen met soms insecten en ongedierte als gezelschap was het een lange en eenzame strijd tegen onzekerheid met een gebrek aan vertrouwen, veiligheid en comfort.

Arjan kan als geen ander vertellen over het pakken van je eigen verantwoordelijkheid en ook hoe je anderen in hun kracht kan zetten zodat ze zichzelf optimaal kunnen ontwikkelen. Nieuwe mogelijkheden worden eenmaal gecreëerd door creativiteit vrij te laten en het lef plus vertrouwen te vinden om je eigen pad te kiezen. Dit is de fundatie op zowel persoonlijk als zakelijk vlak om nieuwe mogelijkheden te creëren.

Ben jij erbij? 

 

278833 collegetour Arjan Erkel

Heb je vragen?