297665 Afbeelding gemaakt door Daan Smit voor 10e editie van Circulaire Oogst op 24 juni 2021.

Hoe kunnen kennisinstellingen als de HAN en de RU, maar ook organisaties als N.E.C. en NL Greenlabel een bijdrage leveren aan een vitale regio?

Het thema van de 10e Circulaire Oogst op 24 juni is 'Duurzaam samenwerken in een vitaal ecosysteem'. We sluiten hiermee aan op de actuele opgaven van De Groene Metropoolregio Arnhem Nijmegen, waarin een toekomst van gezond leven, gezond wonen en gezond werken centraal staat. 

Traditiegetrouw is de Circulaire Oogst de afsluiting van de minor Circulaire Economie waarin aansprekende gasten met elkaar in gesprek gaan en er diverse inspirerende voorbeelden aan bod komen van onderzoeksprojecten gericht op duurzaamheid en toekomstbestendigheid.

De Circulaire Oogst wordt als livestream uitgezonden via YouTube. Na aanmelding via onderstaande link, ontvangt u een aantal dagen van tevoren de link én de mogelijkheid uw stem uit te brengen voor het meest aansprekende onderzoeksproject in het kader van de publieksprijs Circulaire Oogst. 

Aanmelden en meer informatie

De eerste tafelgasten zijn bekend:

  • Hubert Bruls – burgemeester van Nijmegen én voorzitter van het dagelijks bestuur van Groene Metropoolregio Arnhem Nijmegen
  • Rob Verhofstad – voorzitter College van Bestuur Hogeschool Arnhem en Nijmegen
  • Daniël Wigboldus – voorzitter College van Bestuur Radboud Universiteit
  • Nico Wissing – directeur NL Greenlabel
  • Hans Schapenk – voorzitter Stichting N.E.C. Maatschappelijk

 

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Online

Deelname
Deelname is kosteloos