Inspiratiesessie ‘Ruimte voor broedplaatsen’

98872 Arnhem stad beeld van aardvarken en fietsen

Naar aanleiding van het rapport ‘Ervaringen met de Broedplaatsmethode’ organiseert HAN samen met de Labyrinth-Academie op donderdag 20 mei een online inspiratiesessie voor beleidsmakers en buurtmakers die meer ruimte willen bieden aan zelforganiserende krachten in de wijk.

De conclusies uit het rapport worden kort toegelicht door de onderzoeker, Frans de Vijlder van HAN University of Applied Sciences. Daarna zal Nathan Rozema van het Krachtstation en de Wijkcorporatie Kanaleneiland vanuit zijn eigen ervaringen reageren op de uitkomsten van het rapport. Daarbij kunnen de deelnemers aan de inspiratiesessie ook hun ervaringen delen. Afsluitend verkennen we met Andy Clijnk, programmamanager Leefbaarheid en Veiligheid van het ministerie van BZK de kansen van ‘broedplaatsen’ en zelforganisatie in wijken voor het overheidsbeleid van Rijk én gemeenten.

Meld je hier aan voor de bijeenkomst op 20 mei 2021.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Online