Twee tevreden studenten voor start Lean Event 2019

Het HAN Lean Event is de jaarlijkse afronding van de minor Lean / World Class Performance. Tijdens deze middag kiezen we het beste HAN verbeterproject van 2020/2021. Na 3 middagen vol verbeterprojecten, presenteren de dagwinnaars een laatste keer tijdens het afsluitende evenement.

De relevantie van Lean is het thema van de Lean Event week dit jaar. Onze studenten presenteren in drie rondes op 25 – 27 januari hun verbeterprojecten. En laten zien op welke manier Lean hen in hun projecten (in ieder geval wel) heeft geholpen.
Bekijk tot 12 studentpresentaties


Het grote voordeel dit jaar is dat – op veler verzoek – je nu meer studentpresentaties kunt bijwonen. Onze studenten presenteren via Microsoft Teams verdeeld over drie dagen hun verbeterprojecten. Zo kun je maar liefst 12 in plaats van 6 presentaties live bijwonen. Waarna deelnemers de presentatie mogen beoordelen. Het best beoordeelde project mag zich dagwinnaar noemen en presenteert op de donderdag live vanuit de studio.  


Afsluitend evenement op 28 januari


Op het afsluitende event op donderdag 28 januari presenteren de 3 dagwinnaars van de voorrondes hun verbeterprojecten vanuit de studio. Samen met alle deelnemers kiezen wij die middag het beste HAN Lean Verbeterproject van 2020/2021. Daarna gaan we in discussie over de relevantie van Lean. De middag wordt afgesloten met een pubquiz en mogelijkheid te netwerken. 

Studentpresentatie van Alva Laval 2 tijdens Lean Event 2019

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Online