Algemene foto bermgras

Met trots en plezier nodigen we je uit voor het 9e congres (webinar) Circulaire Oogst, op donderdagmiddag 28 januari van 14.30 tot 16.00 uur, als livestream vanuit het Kenniscentrum Circulaire Bouw in Nijmegen.

Een duurzame transitie bouwen we samen

Gedurende anderhalf uur wordt u door innovators uit de bouwwereld geïnspireerd en nemen bestuurders u mee in de nieuwste plannen voor duurzaam bouwen in een ecosysteem. Studenten van de minor Circulaire Economie laten aan de hand van concrete voorbeelden zien hoe organisaties in de regio werk maken van duurzame transitie.

De tafelgasten zijn:

  • Willy Smit – WAM & Van Duren Bouwgroep
  • Jamaica den Heijer – JamaicanitBetter
  • Carla Koers – wethouder Gemeente Zevenaar & lid wethoudersoverleg Duurzaamheid regio Arnhem-Nijmegen
  • Titus Burgers – wethouder Gemeente Wijchen & bestuurlijk trekker De Circulaire Regio The Economic Board Arnhem-Nijmegen

Lees meer en meld je aan voor de webinar.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie

De locatie is nog niet bekend