Kenniscentrum Publieke zaak presenteert Samen werken aan passend onderwijs voor hoogbegaafden

kind steekt vinger op

Vanuit het Kenniscentrum Publieke Zaak vertellen onderzoekers Frans de Vijlder en Hilde Wierda samen met werkveldpartner Janneke van den Wollenberg (Conexus) over passend onderwijs voor hoogbegaafden. In hun onderzoek hebben zij zowel met ouders als met scholen gesproken.

Een belangrijke les in het onderzoek is dat de basis op orde moet zijn bij het onderwijs voor hoogbegaafden. Daarin is een belangrijke rol weggelegd voor de samenwerking tussen diverse betrokkenen rondom het hoogbegaafde kind.

Dit online college is bij te wonen in De Week van Verbinding (7-11 december), een initiatief van de voltijdopleidingen Pedagogiek en Social Work. Ook studenten, docenten, onderzoekers en werkveldpartners van gerelateerde opleidingen zijn van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. Onderstaande link geeft toegang tot de sessie op Microsoft Teams.

Snelle info

Datum en tijd

Locatie
Online