SEE-Café meets Green Office

studenten in gesprek met koffie in de hand

Voor alle medewerkers en studenten die denken dat ze niks kunnen bijdragen: het kan wel!

Duurzaamheid… best wel een containerbegrip, vind je niet? Misschien denk je bij dit woord al snel aan vegetarisch eten, afval scheiden, het aanschaffen van zonnepanelen of plastic vermijden. Maar duurzaamheid is niet alleen je afval scheiden of plastic vermijden. Wist je dat jij als HAN medewerker of -student met jouw kennis en vaardigheden ook verandering teweeg kan brengen? Duurzaamheid is namelijk ook kennis overbrengen, samenwerken, een netwerk bouwen en kansen grijpen.  

We moedigen je aan om duurzaamheid te integreren in jouw onderwijs. Op jouw manier. Of je nu docent, opleidingscoördinator, academiedirecteur, onderzoeker of student bent, dat maakt niet uit. Dit is ons verhaal, van ons allemaal. Duurzaamheid, dat doe je niet alleen. Daarom nodigen we je uit om je te laten inspireren tijdens het online, interactieve SEE-café op 10 december! Hier praten we over kansen, mogelijkheden en gedeelde visies.  

Wat doet de Green Office? 
We nemen je tijdens dit café mee in het werk van de HAN Green Office. De Green Office draagt bij aan het verduurzamen van de HAN en haar onderwijs en heeft als doel het opleiden van studenten tot toekomstbestendige professionals die duurzame kansen herkennen in het werkveld. Medewerkers en studenten organiseren samen activiteiten en evenementen, bouwen een community, zetten Living Labs studieopdrachten uit en creëren bewustwording rondom het onderwerp.  

Wat doen we tijdens dit SEE-Café? 
Tijdens dit SEE-café leer je de medewerkers van de Green Office kennen en ontdek je hoe je samen met hen onderwijs kunt verduurzamen. Bovendien worden tijdens deze middag de Green Awards voor meest duurzame student, meest duurzame docent en meest duurzame studieproject van het afgelopen jaar uitgereikt! 

Vanaf 26 november kun je stemmen op jouw favoriet. Kijk hiervoor op op de pagina van SEE

Meld je aan via see@han.nl.