Sales event

Sellan - The Art of Sales

278be790-c3f8-11ee-b878-8237f52655d1 Beelden ten behoeve van profilering sales, netwerk, verbinden.

Welkom bij de eerste editie van het salesevent Sellan - The Art of Sales! Ontwikkelingen gaan razendsnel, maar wat betekenen ze voor het salesvak? Welke dilemma's brengen die met zich mee? We blikken vooruit met dé sales experts van afgelopen jaar en zoeken verdieping op de thema's van dit moment.

Keynote
 

Sales in ontwikkeling

De maatschappij verandert snel. Ontwikkelingen als digitale transformatie en verduurzaming vragen om andere manieren van samenwerken. Ook de rol van sales professional verandert. Wat betekent dat voor het sales vak? Welke uitdagingen en dilemma's brengt dit met zich mee? Tijdens Sellan - The Art of Sales - staan we samen met onze partner Sales Management Association (SMA) stil bij de ontwikkelingen in het salesvak. We delen de laatste inzichten uit het de praktijk, gaan hierover in gesprek met dé sales experts van 2023 en zoeken verdieping op de belangrijkste salesvraagstukken van dit moment.

Ben je benieuwd naar nieuwe inzichten en hoe je deze vertaalt naar de praktijk? Wil je met andere salesprofessionals van gedachten wisselen over de toekomst van sales? 

Programma

15.30 – 16.00              Inloop & welkom door SMA & HAN

16.00 – 16.45              Keynote Thomas Lans & Stefan Renkema

16.45 – 17.15              Paneldiscussie met experts

17.15 – 18.15              Ronde tafelsessies over actuele salesvraagstukken*

18.15 - 19.30              Netwerkmarkt incl. hapje & drankje

*Meer informatie over de parallelsessies volgt. 

Evolutie van sales
 

Over de sprekers

Tijdens hun keynote nemen academic director van de nieuwe master Business Sales en lector Kansijk Ondernemen Thomas Lans en één van de hoofddocenten van deze nieuwe master, Stefan Renkema, je mee in de evolutie van het salesvak. Waar is het allemaal begonnen, waar staan we nu en misschien nog wel belangrijker, hoe zien zij de toekomst van het salesvak voor zich? Ze staan stil bij de belangrijkste factoren die van invloed zijn (geweest) en delen de nieuwste inzichten uit (praktijk)onderzoek. Samen proberen we duiding te geven aan wat deze veranderingen betekenen voor jou als professional op het gebied van sales. 

Alvast een tipje van de sluier?

Luister dan alvast onze HAN #Bijblijven podcast aflevering met Thomas en Stefan over de evolutie van het salesvak. 

De diepte in
 

Ronde tafelsessies

Tijdens het Sellan - the art of sales - event hoor je niet alleen over actuele ontwikkelingen in het salesvak, we zijn ook benieuwd naar jullie visie en ervaringen op actuele vraagstukken. Na het plenaire gedeelte gaan we uiteen in verschillende 'ronde tafelsessies' waarin je met andere vakgenoten verder praat over een actueel thema. Zie hieronder de thema's. 

Aanmelden voor een ronde tafelsessie kan bij binnenkomst op het event (vol=vol). 

  • De rol van sales in innovatie
  • Rol van duurzaamheid in sales
  • Waardecreatie
  • AI in het sales proces
  • Wat wordt de rol van sales in internationale handel
  • Aanpassingsvermogen ontwikkelen
  • Ontwikkelingen in commercieel Nederland
85b0bde2-0cf5-11ee-bf67-02565807075b
Ruitenberglaan 31
 

Locatie

Het Sellan - The Art of Sales - event vindt plaats op de HAN locatie Ruitenberglaan 31 in Arnhem. Deze locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Gratis parkeren kan op de parkeerplaatsen van de HAN. Daarnaast kun je met de trein naar station Arnhem Presikhaaf reizen en vanaf daar 10 minuten lopen. 

322942 Arnhem, Ruitenberglaan 31, zijaanzicht, logo, signing, branding, han letters, parkeerplaats
dé plek voor sales
 

Compleet overzicht van ons sales aanbod

Naast het het Sellan salesevent en de master Business Sales bieden we bij de HAN University of Applied Sciences een breed aanbod voor salesprofessionals aan. Van deeltijd en duale associate degree tot bachelor en van master tot post-hbo opleidingen en cursussen. Daarnaast staan we open voor allerlei samenwerkingen op het gebied van sales, denk aan hulp bij vraagstukken in de organisatie, vacatures, maatwerktrajecten enzovoorts. We komen graag in contact!

258f26b2-0ce9-11ee-b44c-02565807075b werken in de hal

Vragen?

Heb je vragen over Sellan - The Art of Sales - event? Neem dan contact op via deeltijd.marketingsales@han.nl

Telefoons internationaal