Talent Academy

237738 mensen in overleg/presentatie
Enthousiast?Meld je aan!
Meer weten?Neem contact met ons op!

Infobijeenkomst: kijk hem hier terug

Op 24 maart heeft coördinator Didier het programma online toegelicht, de praktische aspecten, studiebelasting, combineerbaarheid met stages, buitenlandse avonturen, etc. Toch nog vragen? Laat het ons weten!

Op 24 maart heeft coördinator Didier Piets het programma online toegelicht, de praktische aspecten, studiebelasting, combineerbaarheid met stages, buitenlandse avonturen, etc. Toch nog vragen? Laat het ons weten!

Link naar de opname

Talent Academy

De Talent Academy is een lesprogramma van 2 jaar dat je volgt naast je reguliere studie. In dit programma leer je samenwerken met studenten van andere opleidingen. Er komen verschillende onderwerpen aan bod zoals innovatie, communicatie, applied business research en kun je kiezen uit een leiderschapstraject of academische vaardigheden waarmee je versneld kunt doorstromen naar een master bij de Radboud Universiteit. Wil jij ook samenwerken met studenten uit andere opleidingen? Extra kennis en ervaring opdoen en op je CV zetten? Lees verder en meld je aan!

De Talent Academy is een lesprogramma van 2 jaar dat je volgt naast je reguliere studie. In dit programma leer je samenwerken met studenten van andere opleidingen. Er komen verschillende onderwerpen aan bod zoals innovatie, communicatie, applied business research en kun je kiezen uit een leiderschapstraject of academische vaardigheden waarmee je versneld kunt doorstromen naar een master bij de Radboud Universiteit.  

Wil jij ook samenwerken met studenten uit andere opleidingen? Extra kennis en ervaring opdoen en op je CV zetten? Lees verder en meld je aan!

 

Wie gingen je voor?

Nienke Lankveld (2021)Nienke Lankveld

De Talent Academy is een uitkomst geweest voor mij. Hier kon ik met mijn ambities terecht. Samenwerken met studenten van andere disciplines, projecten doen, out of the box leren denken.

Bente Matijsen (2020)Bente Matijsen

Voor mij was de Talent Academy een traject waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Het is best pittig, maar dankzij de persoonlijke aanmoediging leer je je eigen kwaliteiten goed kennen en inzetten. Het heeft me doorzettingsvermogen, creativiteit én een masterdiploma gebracht.

Dennis Geerdink (2017)Dennis Geerdink

De Talent Academy heeft mij geleerd om vanuit meerdere perspectieven naar vraagstukken te kijken en gestimuleerd om nog meer na te denken over waar mijn kwaliteiten liggen. Dit, en de extra uitdaging die het bood, hebben ervoor gezorgd dat ik een nog betere professional ben geworden.

Stijn van Rooij (2017)Stijn van Rooij

De Talent Academy was voor mij de perfecte manier om nog meer uit mijn tijd op de HAN te halen. Met meer verdieping, uitdaging én de mogelijkheid om verkort in te stromen op de universiteit heeft het me erg veel gebracht.

Kijkje in de keuken: redactievergadering Leiderschap

Bij de Talent Academy kun je kiezen uit 2 'uitstroomprofielen'. Je kunt kiezen voor de academische route, waarbij we je klaarstomen voor een master bij de Radboud Universiteit. De andere keuze is Professional Excellence waarbij je de diepte in gaat op het gebied van persoonlijk en professioneel leiderschap. 

Binnen deze 2e optie, de Leiderschapsroute, maak je in het tweede semester met je groepsgenoten een magazine. 

Nieuwsgierig naar het magazine zelf? In het voorjaar van 2022 hebben 2 groepen aan hun eigen magazine gewerkt. Klik hier voor het magazine van de ene groep en klik hier voor de andere!

Aanmeldprocedure Meld je aan!

  1. Meld je online aan via het aanmeldformulier. De deadline om in september 2022 te starten is inmiddels verlopen, maar voor september 2023, kun je je al wel aanmelden. Als je een hele goede reden hebt om toch al in september 2022 te willen starten, neem even contact op.  
  2. Na je aanmelding krijg je in februari/maart per mail de vraag om een aantal zaken aan te leveren: je cv; je cijferlijst; 2 aanbevelingsbrieven (deze kunnen van je SLB'er (tutor, career coach, etc), docent, stagebegeleider, leidinggevende van je (bij)baan zijn); schrijfopdracht. Je hebt hier dan nog tot ca. half mei de tijd voor. 
  3. Als je documenten in orde zijn, volgt een intakegesprek. Deze gesprekken vinden altijd plaats in mei/juni
  4. Na een positief intakegesprek wordt je onder voorbehoud toegelaten tot de Talent Academy.
  5. Tot slot checken we eind augustus of je al je studiepunten gehaald hebt (geen vertraging oploopt) en kun je vervolgens per september starten met de Talent Academy.


    Let op: Je kunt je het hele jaar door aanmelden. Hou er rekening mee dat intakegesprekken altijd plaatsvinden in mei/juni. Het kan dus zo zijn dat je - als je je bijvoorbeeld in oktober aanmeldt - pas een aantal maanden later op gesprek wordt uitgenodigd. Wel krijg je altijd een ontvangstbevestiging van je aanmelding.

Praktische informatie Need to know