Sneller omscholen met FastSwitch

Wil jij snel een carrièreswitch maken en heb je al veel werkervaring? Dan is een FastSwitch-traject misschien iets voor jou! FastSwitch is een persoonlijk omscholingstraject, waarbij je werken en leren combineert. Zo kun je snel aan de slag in de zorg, IT, techniek of het onderwijs.

2 omscholers overleggen achter laptop op de HAN-campus.

Wat houdt FastSwitch in?

3 voorbeelden uit de praktijk

Waarom kiezen voor FastSwitch? 3 voorbeelden uit de praktijk zie je in deze filmpjes. Van de voordelen van werken en leren tegelijk tot de voordelen voor de werkgever.

OmscholingstrajectMake IT Work

De IT heeft veel mensen nodig. Heb je een hbo- of wo-diploma en geen specifieke IT-achtergrond, maar lijkt werken in de IT je hartstikke leuk? Meld je dan aan bij Make IT Work. Na de omscholing ga je gegarandeerd in een baan aan de slag.

Deeltijdstudent Make IT Work achter 3 beeldschermen.

Technisch talentBe an Engineer

Wil jij voor een carrière in de techniek gaan, maar mis je de opleiding of werkervaring om te worden aangenomen? Dan is het traject Be an Engineer perfect voor jou!

324020 Be an Engineering is een opleidingstraject voor associate degrees en bachelors binnen automotive, bouwkunde, elektrotechniek, energietechniek, embedded systems engineering, technische bedrijfskunde en werktuigbouwkunde in deeltijd.

VerpleegkundeFastSwitch hbo-v

Een baan in zorg en welzijn kies je niet zomaar. Voor de meesten is het een missie. Soms ontdek je pas op latere leeftijd dat de zorg jouw passie is. Geldt dit ook voor jou en heb je al een hbo- of universitair diploma? Kies dan voor FastSwitch hbo-v!

2 studenten verpleegkunde maken een infuus klaar.

Leraar wordenFastSwitch Onderwijs

Het lerarentekort groeit. Wil jij voor de klas in het basisonderwijs, het voorgezet onderwijs, speciaal onderwijs of het mbo? En help jij het onderwijs met je kennis en vaardigheden? Via het omscholingstraject FastSwitch Onderwijs kijken we samen met jou of het docentschap bij je past en welke route jij daar voor nodig hebt.

Deeltijdstudent aan de pabo voor de klas.

Nieuws & artikelen

Nieuwe beroepen in de techniekHet nut en de noodzaak van een warmtepomp
240528 Gebouwgebonden Installatietechniek docent Ron met Syrische student
Werktuigbouwkunde in deeltijdOmscholen biedt kansen
425761 Werktuigbouwkunde, deeltijdopleiding, bachelor
405535 De eerste lichting van Make IT Work samen met enkele docenten
405535 De eerste lichting van Make IT Work samen met enkele docenten
399240 Deeltijdstudent CMD Michel Brinkman
277315 Make IT Work deelnemers volgen les