In de POP'HUB etalage

Plantable Solutions

Plantable Solutions POPHUB

In de POP'HUB etaleert ondernemer Mees de Man van Plantable Solutions zijn bedrijf. Plantable Solutions ontwikkelt inventieve methoden om planten te introduceren en te integreren in steden.

In het huidige stedelijke landschap zijn er uitdagingen zoals beperkte groene ruimtes, toenemende vervuiling en een volledige vervreemding van de natuurlijke omgeving. Wij streven ernaar deze problemen aan te pakken door duurzame oplossingen te creëren die de stedelijke biodiversiteit verbeteren, de luchtkwaliteit bevorderen, en een gezondere, meer harmonieuze co-existentie tussen het stadsleven en de natuurlijke wereld bevorderen.

Portretten van Vernieuwers

Mees de Man - Plantable Solutions

Ik maak impact door als student ondernemer samenwerkingen aan te gaan en innovaties te creëren die zorgen voor een schonere toekomst. Het OLN helpt mij in de ideefase van mijn product waarin ik wordt begeleid door mensen met kennis en denkkracht.

Innovaties etaleren en bekijken
 

Neem contact met ons op

Ben je ondernemer en verdiend jouw innovatieve product of dienst ook een platform in de POP'HUB? Of wil je als bezoeker de POP'HUB bezoeken? Neem contact op via marteyn.roes@han.nl of 06-26074767.

 
OndernemersLab Nijmegen
De Houtwerf 23, 6533 AB Nijmegen

 

Overzichtsfoto van het Ondernemerslab van de HAN aan de Houtwerf in Nijmegen.