Op kamers

Een eigen plekje, waar je lekker zelf bepaalt wat je wel en niet eet, hoe laat je slaapt en wanneer je studeert. En natuurlijk: volop gezelligheid van je huisgenoten en van de stad om de hoek. Maar ook: zelf boodschappen doen, koken en poetsen. En eerst moet je nog een kamer vinden! Hoe je dat doet, lees je hier.

laptop-studeren-vrolijk

KiezenThuis of op kamers?

Veel studenten blijven bij hun ouders wonen. Gezellig en comfortabel, en het bespaart natuurlijk kosten. Maar een eigen plekje waar je zelf je ritme van eten, slapen en studeren bepaalt, klinkt ook wel lekker! Vooral als je gezellige huisgenoten hebt en zo de stad in fietst of loopt. Welke keuze past bij jou? Denk daar even over na, het ligt niet altijd voor de hand. 

Drie jongens lachen en hebben plezier in huiskamer zitje

Op kamers in Nijmegen

Er zijn allerlei manieren om een kamer te vinden in Nijmegen: via een stichting, een woningcorporatie of een kamerbemiddelingsbureau. Of natuurlijk via je eigen netwerk, social media of een kamer-app. Klik verder en lees waar je in Nijmegen moet zijn.

Overzicht campus Nijmegen gebouw LvS2

Op kamers in Arnhem

Een eigen kamer in Arnhem, lijkt jou dat wel wat? Er zijn allerlei manieren om een kamer in Arnhem te vinden. Via een stichting, een woningcorporatie of een kamerbemiddelingsbureau. Of natuurlijk via je eigen netwerk, social media of een kamer-app. Klik verder en lees waar je in Arnhem moet zijn.