Introductie

Het is zover: je studie gaat beginnen. Om te zorgen dat jij een vliegende start maakt, is er de HAN Intro. Een feestweek waarin je veel te weten komt over de HAN en je opleiding. En vooral: veel nieuwe vrienden maakt!


De HAN Intro is elk jaar in de laatste week van augustusIn deze week kom je tijd te kort want elk jaar is er een boordevol programma. Je maakt kennis met je opleiding, met je medestudenten, de HAN en de steden Arnhem of NijmegenEn natuurlijk zijn er allerlei feestelijke activiteiten.  

Kennismaken met je opleiding 

Je begint met een kennismaking met je eigen opleiding. Je ontmoet je mentor en je introductiegroep. En krijgt informatie over je studiegebouwen en faciliteiten. Het exacte programma verschilt per opleiding.  

Kennismaken met de HAN en de stad 

Tijdens de HAN Intro maak je ook kennis met de andere opleidingen en met je studentenstad: Nijmegen of Arnhem. Hieronder staat het globale programma van afgelopen jaar. Dan heb je alvast een idee wat je kunt verwachten. 

Programma Nijmegen (afgelopen jaar)

Donderdag 29 augustus 2019 
12.00 - 14.00 uur Uitslaapontbijt & Intromarkt | Kelfkensbos 
Slenter langs de kraampjes en ontdek wat Nijmegen te bieden heeft. 
14.00 - 17.00 uur Staddag met Intropolyspel 
Je trekt met je studiegenoten de stad in als team. Je kunt leuke prijzen winnen met allerlei opdrachten. Ondertussen struin je langs kroegjes, culturele instellingen, studentenverenigingen, sportieve plekken en nog veel meer. Zo leer je ins en outs van Nijmegen kennenjouw studentenstad! 
18.45 uurPrijsuitreiking Staddag  
19.00 - 23.00 uur Nijmegen Introfeest in de feesttent en binnen bij Van Buren  aan de Molenstraat.

Meer info over de intro in Nijmegen vind je hier

Programma Arnhem (afgelopen jaar)

Arnhem Intro Dag 
12.30 - 16.30 uurStaddag met Intropolyspel | Centrum van Arnhem  
Je trekt met je studiegenoten de stad in als team. Je kunt leuke prijzen winnen met allerlei opdrachten. Ondertussen struin je langs kroegjes, culturele instellingen, studentenverenigingen, sportieve plekken en nog veel meer. Zo leer je ins en outs van Arnhem kennenjouw studentenstad! 
17.00 - 23.00 uur Arnhem Intro Festival | Nieuwe Kade 1, Oude Coberco Melkfabriek 
De knaller van Han Intro in ArnhemDj's, live acts, food trucks, het is er allemaal. 

Meer info over de intro in Arnhem vind je hier. 

FAQ Veelgestelde vragen over de HAN intro