Droom jij van een eigen bedrijf?

Ga jij studeren aan de HAN en wil je een eigen onderneming starten? Of ben je al ondernemer en wil je je verder ontwikkelen? De HAN biedt unieke kansen.


Nederland heeft behoefte aan ondernemende mensen. De technologische veranderingen gaan snel en naar schatting bestaat straks 60% van de huidige beroepen niet meer. Daarom starten veel mensen een eigen business. Bij de HAN kun je hier alvast op vooruit lopen. Wij leiden je op tot een ondernemende professional met lef, die over de juiste vaardigheden beschikt om verder te komen.

CvO

Het HAN Centrum voor Ondernemerschap (CvO) helpt jou hier (kosteloos) bij. Het CvO  is bedoeld voor ambitieuze student-ondernemers die zijn verbonden aan de HAN. Het maakt niet uit welke studie je volgt of in welke fase van je studie je zit. Ook alumni zijn tot 2 jaar na afstuderen welkom bij het CvO. Lees hieronder wat het CvO jou kan bieden.

Oriënteren

Starten

Stage of afstuderen

Contact Meer weten?

Lees meer over het HAN Centrum voor Ondernemerschap of stuur ze een mailtje via cvo@han.nl. Je kunt ook zelf digitaal een afspraak met het CvO inplannen.