Help: studiekeuze in coronatijd

Een studie kiezen is al niet makkelijk. In deze tijd van mondkapjes, afstand houden en online events lijkt de uitdaging nog groter. Toch is er ook nu heel veel wat je wél kunt doen om jezelf en de opleidingen beter te leren kennen. Kijk maar mee!

jongen in klaslokaal gooit papieren weg uit frustratie

27 maartKijk de Online Open Dag terug

Het fijne aan een Online Open Dag is dat me 'm kunt terugkijken. Op 27 maart was de laatste Online Open Dag van dit studiejaar. Heb jij 'm gemist? Of wil je de info en voorlichtingen nog eens op je gemak bekijken? Dat kan! Ga naar de pagina van jouw opleiding en scroll nog eens door alle interviews, video's, FAQ's en meer.

voltijd campagne durf Dana 2019. Breed

Kom verder kennismakenToch sfeer proeven op de campus

Kennismaken met een opleiding? Dat gaat in coronatijd net even anders. We bieden dit jaar een combi van online en offline activiteiten om kennis te maken:

  • Rondleiding op de campus
  • Proefstudeerdag online of op de campus
  • 1-op-1 gesprek online of op de campus

Het aanbod is bij elke opleiding anders. Klik op een opleidingspagina op de kopje 'Maak Kennis' om te zien welke activiteiten die opleiding aanbiedt. 

Twee meiden lopen door de gang van je weg

Gebruik onze online tools

Doe een studiekeuzetest, speel het studiekeuzespel iQuest of vergelijk studies op 'Studie in Cijfers'. Zo zijn er nog veel meer tips, tools en events om een begin te maken aan je studiekeuze. En dat kan bijna allemaal online en thuis!

bieb-campus-studeren

Drone video Kom virtueel sfeer proeven

Het is natuurlijk niet hetzelfde als een bezoek aan de campus, maar deze indoor drone video geeft je wel een beeld van wat je kunt verwachten.

Stel je vragen aan studenten

Social Media

Bij veel van onze opleidingen kun je studenten spreken via Instagram, Facebook of Twitter. Je vindt de social media kanalen van HAN-opleidingen bovenaan de overzichtspagina van een opleiding.

Kiezen in Quarantaine

Wat een gaaf landelijk initiatief! Vul de vragenlijst in, dan word je gekoppeld aan een student die met liefde al jouw vragen beantwoordt. Zo maak jij ook in quarantaine de juiste studiekeuze!

Vraag het de student

Nog zo'n mooi platform! Vul de opleiding in waarover jij meer wilt weten en kom in contact met studenten die staan te trappelen om hun kennis en ervaring met jou te delen. Daar heb je wat aan!

Studievisie

Ook het platform Studievisie verbindt studiekiezers met studenten. Via Studievisie kun je mailen, appen of (video)bellen met iemand die de studie volgt waar jij meer over wilt weten.

@Studiekeuze_stress

Via het Instagramaccount @Studiekeuze_stress kun je studenten (uit het hele land) via DM vragen stellen over hun opleiding. Lekker laagdrempelig!

Carolus Magnus

Ook de studenten van Nijmeegse studentenvereniging Carolus Magnus kunnen jou alles over hun studie en studentenleven vertellen. Stuur een mailtje naar het bestuur met je naam en studievoorkeur, dan word je gekoppeld aan een student!

Voordelen van online oriënteren

Jawel, zélfs online oriënteren heeft zo zijn voordelen. Komen ze!

En straks: onderwijs op afstand?

Op dit moment geven we een deel van het onderwijs online. Hoe dat in september 2021 gaat, weten we nu nog niet. Maar stel dat we dan nog steeds online onderwijs geven, hoe ziet dat er uit? Daar ben jij vast beniewd naar. Je leest er meer over op de speciale pagina over studeren in coronatijd.

GGM K33 kantine rode banken studenten

Vragen?

Kijk eerst eens in onze FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500