Help: studiekeuze in coronatijd

Een studie kiezen is al niet makkelijk. In deze tijd van mondkapjes, afstand houden en online events lijkt de uitdaging nog groter. Toch is er ook nu heel veel wat je wél kunt doen om jezelf en de opleidingen beter te leren kennen. Kijk maar mee!


14 novemberKom naar de online Open Dag

Ga er maar eens goed voor zitten op 14 november. Kop thee erbij, koektrommel op grijp-afstand. Want de online Open Dag beleef jij helemaal vanachter je laptop of PC! Scroll over de pagina's om te ontdekken welke opleidingen de HAN te bieden heeft. Check de video's, duik in de info. En vraag studenten of docenten het hemd van het lijf tijdens een Q&A op Instagram of een voorlichting via Teams. Dit is hét startpunt van jouw studiekeuze!

online & op de campusKom kennismaken met een opleiding

Kennismaken met een opleiding gaat in coronatijd net even anders. We bieden je dit jaar een mooie combi van online en offline activiteiten om kennis te maken:

  • Rondleiding op de campus
  • Proefstudeerdag online of op de campus
  • 1-op-1 gesprek online of op de campus

Het aanbod is bij elke opleiding anders. Klik op een opleidingspagina op de button 'Kom Langs' om te zien welke activiteiten die opleiding aanbiedt. 

Gebruik onze online tools

Doe een studiekeuzetest, speel het studiekeuzespel iQuest of vergelijk studies op 'Studie in Cijfers'. Zo zijn er nog veel meer tips, tools en events om een begin te maken aan je studiekeuze. En dat kan bijna allemaal online en thuis!

Drone video Kom virtueel sfeer proeven

Het is natuurlijk niet hetzelfde als een bezoek aan de campus, maar deze indoor drone video geeft je wel een beeld van wat je kunt verwachten.

Stel je vragen aan studenten

Kiezen in Quarantaine

Wat een gaaf landelijk initiatief! Vul de vragenlijst in, dan word je gekoppeld aan een student die met liefde al jouw vragen beantwoordt. Zo maak jij ook in quarantaine de juiste studiekeuze!

Vraag het de student

Nog zo'n mooi platform! Vul de opleiding in waarover jij meer wilt weten en kom in contact met studenten die staan te trappelen om hun kennis en ervaring met jou te delen. Daar heb je wat aan!

Carolus Magnus

Ook de studenten van Nijmeegse studentenvereniging Carolus Magnus kunnen jou alles over hun studie en studentenleven vertellen. Stuur een mailtje naar het bestuur met je naam en studievoorkeur, dan word je gekoppeld aan een student!

Voordelen van online oriënteren

Jawel, zélfs online oriënteren heeft zo zijn voordelen. Komen ze!

En straks: onderwijs op afstand

Vanwege de coronamaatregelen mogen de HAN gebouwen nog niet te vol zijn. Dat betekent dat we op dit moment een deel van het onderwijs online geven. Hoe dat in september 2021 gaat, weten we nu natuurlijk nog niet. Maar stel dat we dan nog steeds online onderwijs geven, hoe ziet dat er uit? Daar ben jij vast beniewd naar. Je leest er meer over op de speciale pagina over studeren in coronatijd.

Stel je vraag

Het HAN VoorlichtingsCentrum helpt je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500