Meeloopdag

Ben jij ook zo benieuwd hoe de dag van een hbo-student er uitziet? Wil je weten welke vakken er gegeven worden en hoe de sfeer in de klas is? Loop een dagje mee! Dan kun je zelf ervaren wat studeren aan de HAN inhoudt.


Als jij je thuis voelt op een hogeschool, heb je er meer plezier en succes. Dat blijkt uit onderzoek. Goede reden om een dag te gaan kijken bij de opleiding(en) waar jij enthousiast over bent. Hoe voelt het om hier rond te lopen?

Tijdens een meeloopdag loop je mee met een student. Meestal volg je een gewone lesdag en ga je dus samen naar colleges. Dat is dus jouw kans om:

  • Vragen te stellen aan studenten
  • Te ontdekken welke vakken je tijdens deze opleiding volgt
  • Sfeer te proeven tijdens colleges

Tip

Twijfel je tussen verschillende opleidingen? Als je geluk hebt, valt de Meeloopdag van die opleidingen niet op dezelfde dag. Meld je dan aan voor meerdere meeloopdagen en ontdek zo welke opleiding het beste bij jou past.

Aanmelden 

Niet alle opleidingen van de HAN bieden meeloopdagen aan. Wil jij je aanmelden voor een meeloopdag? Check in de lijst hieronder of de opleiding van jouw keuze er tussen staat.

Niet? Dan organiseert deze opleiding een proefstudeerdag. Hier vind je een overzicht van de opleidingen die proefstudeerdagen organiseren. 

* De opleiding Mondzorgkunde organiseert geen meeloopdag in verband met de privacy van de patiënten.