Meeloopdag

Ben jij ook zo benieuwd hoe de dag van een hbo-student er uitziet? Wil je weten welke vakken er gegeven worden en hoe de sfeer in de klas is? Loop een dagje mee! Dan kun je zelf ervaren wat studeren aan de HAN inhoudt.


Let op: Meeloopdagen afgelast

In verband met het coronavirus worden Meeloopdagen op de HAN in elk geval tot en met 1 mei 2020 afgelast.

Of er nieuwe Meeloopdagen worden gepland en wanneer je je daarvoor aan kunt melden, verschilt per opleiding. Zoek in de lijst hieronder jouw opleiding op voor meer informatie.

Wat is een Meeloopdag?

Als jij je thuis voelt op een hogeschool, heb je er meer plezier en succes. Dat blijkt uit onderzoek. Goede reden om een dag te gaan kijken bij de opleiding(en) waar jij enthousiast over bent. Hoe voelt het om hier rond te lopen?

Tijdens een meeloopdag loop je mee met een student. Meestal volg je een gewone lesdag en ga je dus samen naar colleges. Dat is dus jouw kans om:

  • Vragen te stellen aan studenten
  • Te ontdekken welke vakken je tijdens deze opleiding volgt
  • Sfeer te proeven tijdens colleges

Twijfel je tussen verschillende opleidingen?

Als je geluk hebt, valt de Meeloopdag van die opleidingen niet op dezelfde dag. Meld je dan aan voor meerdere meeloopdagen en ontdek zo welke opleiding het beste bij jou past.

Aanmelden

Niet alle opleidingen van de HAN bieden Meeloopdagen aan. Wil jij je aanmelden voor een Meeloopdag? Check in de lijst hieronder of de opleiding van jouw keuze er tussen staat.

Niet? Dan organiseert deze opleiding een proefstudeerdag. Hier vind je een overzicht van de opleidingen die proefstudeerdagen organiseren.

Staat jouw opleiding wel in de lijst maar verschijnt er geen aanmeldformulier als je op de link klikt? Dan organiseert die opleiding dit studiejaar helaas geen Meeloopdag meer.

* De opleiding Mondzorgkunde organiseert geen meeloopdag in verband met de privacy van de patiënten.

Let op: Meeloopdagen afgelast

Zoals hierboven vermeld zijn in verband met het coronavirus alle Meeloopdagen en Proefstudeerdagen in elk geval tot en met 6 april 2020 afgelast.