Voorwaardelijke toelating van Associate degree naar bachelor

Jij wilt doorstromen van een Associate degree (AD) naar een bachelor, maar door corona(maatregelen) heb je studievertraging opgelopen. Daardoor kun jij je AD diploma niet op tijd aanleveren. Lees hier of je toch in september 2021 met je bachelor studie kunt starten.

praktijklokaal, les, studenten, werken, lachen, homebase, college, klas, economie, finance, orm

Met een Associate degree op zak kun je doorstromen naar een bachelor. Als je vóór je AD al een havo-, vwo- of mbo niveau 4-diploma hebt gehaald, kun je sowieso doorstromen. Ben jij jouw AD gestart op basis van een 21+ toelatingsonderzoek? Dan heb je jouw AD-diploma nodig om met je bachelor te kunnen starten.

studievertraging door corona

Om in september 2021 met een bachelor te kunnen starten, moet je eigenlijk uiterlijk op 31 augustus 2021 je AD-diploma aanleveren. Lukt dat niet door corona(maatregelen)? Dan kun je misschien toch in september met je bachelor starten. Je hebt dan wel een positief afrondingsadvies van je opleiding nodig. Daarin geeft jouw opleiding aan dat je studieachterstand een direct gevolg is van corona(maatregelen). En dat ze verwachten dat jij voor 1 januari 2022 de AD kan afronden.

Met zo’n positief afrondingsadvies kun je voorwaardelijk worden toegelaten. Dat betekent dat je alvast mag starten, maar nog wel je AD-diploma moet aanleveren.

Deadlines

  • Vraag je voorwaardelijke toelating uiterlijk op 15 augustus 2021 aan.
  • Je diploma moet dan uiterlijk op 31 december 2021 binnen zijn.

Wat moet je doen?

Vragen?

Kijk eerst eens in onze FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500