Voorwaardelijke toelating van Associate degree naar bachelor

Jij wilde doorstromen van een associate degree (Ad) naar een bachelor, maar door corona(maatregelen) kon jij je Ad-diploma niet op tijd aanleveren. Ben je in september 2022 voorwaardelijk toegelaten tot de bachelor? Dan heb je nog tot 31 december om je Ad-diploma te halen. Op deze pagina vind je de afspraken rondom voorwaardelijke toelating.

praktijklokaal, les, studenten, werken, lachen, homebase, college, klas, economie, finance, orm

Met een associate degree op zak kun je doorstromen naar een bachelor. Als je vóór je Ad al een havo-, vwo- of mbo niveau 4-diploma hebt gehaald, kun je sowieso doorstromen. Ben jij jouw Ad gestart op basis van een 21+ toets? Dan heb je jouw Ad-diploma nodig om met je bachelor te kunnen starten.

Studievertraging door corona

Om in september 2022 met een bachelor te kunnen starten, moet je eigenlijk uiterlijk op 31 augustus 2022 je Ad-diploma aanleveren. Lukt dat niet door corona(maatregelen)? Dan kun je misschien toch in september met je bachelor starten. Je hebt dan wel een Positief Afrondingsadvies van je opleiding nodig. Daarin geeft jouw opleiding aan dat je studieachterstand een direct gevolg is van corona(maatregelen). En dat ze verwachten dat jij voor 1 januari 2023 de Ad kunt afronden.

Met zo’n positief afrondingsadvies kun je voorwaardelijk worden toegelaten. Dat betekent dat je alvast mag starten, maar nog wel je Ad-diploma moet aanleveren.

Deadlines

  • Vraag je voorwaardelijke toelating uiterlijk op 15 augustus 2022 aan.
  • Je diploma moet dan uiterlijk op 31 december 2022 binnen zijn.

Wat moet je doen?

Vragen?

Kijk eerst eens in onze FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500