Voorwaardelijke toelating

Jij hebt je aangemeld voor een opleiding aan de HAN, maar door de coronacrisis kun jij niet op tijd aan de toelatingsvoorwaarden voldoen. Misschien kun je voorwaardelijk toegelaten worden. Dan kun je toch in september starten, en lever je de benodigde documenten later in. Lees hier wat voor jou mogelijk is.


Deadline: 15 augustus

Let op: vraag je voorwaardelijke toelating uiterlijk op 15 augustus 2020 aan. Hieronder lees je hoe je dat doet.

Voorwaardelijke toelating

Van mbo naar hbo

Je hebt als mbo'er een kleine studievertraging opgelopen door de coronacrisis. Lees hier of het voor jou mogelijk is om toch in september met je hbo-studie te starten, en wat je daarvoor moet doen.

NT2

Jij moet aan de NT2 taaleis voldoen, maar dat lukt door corona(maatregelen) niet voor 31 augustus 2020. Lees hier over het voor jou mogelijk is om toch in september met je studie aan de HAN te starten, en wat je daarvoor moet doen.

Pabo Toelatingstoets(en)

Jij moet 1 of meer toelatingstoetsen halen voor de pabo, maar door corona(maatregelen) lukt dat niet voor 31 augustus 2020. Lees hier of het voor jou mogelijk is om toch in september met de Pabo aan de HAN te starten, en wat je daarvoor moet doen.

Van Associate degree naar bachelor

Jij wilt doorstromen van een Associate degree (AD) naar een bachelor, maar door corona(maatregelen) heb je studievertraging opgelopen.Lees hier of het voor jou mogelijk is om toch in september met je studie te starten en wat je daarvoor moet doen.

Van bachelor naar master

Jij hebt je aangemeld voor een master aan de HAN, maar door de corona(maatregelen) kun je niet op tijd de juiste diploma's aanleveren. Kijk hier of het voor jou mogelijk is om in september toch met je master te starten en wat je daarvoor moet doen.

Voortgezet onderwijs

Kom jij van het voortgezet (speciaal) onderwijs naar de HAN en moet je na 1 september 2020 nog 1 of 2 herkansingen doen via het staatsexamen? Als dat door corona(maatregelen) komt, kun je misschien tóch al in september met je hbo-studie starten. Lees hier meer.

Stel je vraag

Het HAN VoorlichtingsCentrum helpt je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 09:00 tot 16:30 uur
Schoolvakanties: 09:00 tot 14:00 uur

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500