Voorwaardelijke toelating

Jij hebt je aangemeld voor een opleiding aan de HAN, maar door de coronacrisis kun jij niet op tijd aan de toelatingsvoorwaarden voldoen. Misschien kun je voorwaardelijk toegelaten worden. Dan kun je toch in september starten, en lever je de benodigde documenten later in. Lees hier wat voor jou mogelijk is.

ingezoomd op informatiepapier

Deadline: 15 augustus 2021

Let op: vraag je voorwaardelijke toelating uiterlijk op 15 augustus 2021 aan. Hieronder lees je hoe je dat doet.

Voorwaardelijke toelating

Van mbo naar hbo

Je hebt als mbo'er een kleine studievertraging opgelopen door de coronacrisis. Lees hier of het voor jou mogelijk is om toch in september met je hbo-studie te starten, en wat je daarvoor moet doen.

studeren-op-campus

NT2

Jij moet aan de NT2 taaleis voldoen, maar dat lukt door corona(maatregelen) niet voor 31 augustus 2021. Lees hier over het voor jou mogelijk is om toch in september met je studie aan de HAN te starten, en wat je daarvoor moet doen.

NT2, anderstaligen in de klas

Pabo Toelatingstoets(en)

Jij moet 1 of meer toelatingstoetsen halen voor de pabo, maar door corona(maatregelen) lukt dat niet voor 31 augustus 2021. Lees hier of het voor jou mogelijk is om toch in september met de Pabo aan de HAN te starten, en wat je daarvoor moet doen.

Juf en kind met laptop

Van Associate degree naar bachelor

Jij wilt doorstromen van een Associate degree (AD) naar een bachelor, maar door corona(maatregelen) heb je studievertraging opgelopen.Lees hier of het voor jou mogelijk is om toch in september met je studie te starten en wat je daarvoor moet doen.

praktijklokaal, les, studenten, werken, lachen, homebase, college, klas, economie, finance, orm

Van bachelor naar master

Jij hebt je aangemeld voor een master aan de HAN, maar door de corona(maatregelen) kun je niet op tijd de juiste diploma's aanleveren. Kijk hier of het voor jou mogelijk is om in september toch met je master te starten en wat je daarvoor moet doen.

studenten in de les, HBO Rechten, FEM

Voortgezet onderwijs

Kom jij van het voortgezet (speciaal) onderwijs naar de HAN en moet je na 1 september 2021 nog 1 of 2 herkansingen doen via het staatsexamen? Dan kun je helaas in september niet met je hbo-studie starten. Lees hier meer.

Twee meiden lopen door de gang van je weg

Vragen?

Kijk eerst eens in onze FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500