Voorwaardelijke toelating

Wilde jij in september 2020 met een opleiding aan de HAN starten, maar kon je door de coronacrisis niet op tijd aan de toelatingsvoorwaarden voldoen? Dan ben je misschien voorwaardelijk toegelaten. Hier vind je info over voorwaardelijke toelating in september 2020. Of voorwaardelijke toelating ook mogelijk is voor studenten die willen starten in september 2021, is nog niet bekend.

ingezoomd op informatiepapier

Voorwaardelijke toelating

Van mbo naar hbo

Je hebt als mbo'er een kleine studievertraging opgelopen door de coronacrisis. Lees hier of het voor jou mogelijk is om toch in september 2020 met je hbo-studie te starten, en wat je daarvoor moet doen.

studeren-op-campus

NT2

Jij moet aan de NT2 taaleis voldoen, maar dat lukt door corona(maatregelen) niet voor 31 augustus 2020. Lees hier over het voor jou mogelijk is om toch in september met je studie aan de HAN te starten, en wat je daarvoor moet doen.

NT2, anderstaligen in de klas

Pabo Toelatingstoets(en)

Jij moet 1 of meer toelatingstoetsen halen voor de pabo, maar door corona(maatregelen) lukt dat niet voor 31 augustus 2020. Lees hier of het voor jou mogelijk is om toch in september met de Pabo aan de HAN te starten, en wat je daarvoor moet doen.

Juf en kind met laptop

Van Associate degree naar bachelor

Jij wilt doorstromen van een Associate degree (AD) naar een bachelor, maar door corona(maatregelen) heb je studievertraging opgelopen. Lees hier of het voor jou mogelijk is om toch in september 2020 met je studie te starten en wat je daarvoor moet doen.

praktijklokaal, les, studenten, werken, lachen, homebase, college, klas, economie, finance, orm

Van bachelor naar master

Jij hebt je aangemeld voor een master aan de HAN, maar door de corona(maatregelen) kun je niet op tijd de juiste diploma's aanleveren. Kijk hier of het voor jou mogelijk is om in september 2020 toch met je master te starten en wat je daarvoor moet doen.

studenten in de les, HBO Rechten, FEM

Voortgezet onderwijs

Kom jij van het voortgezet (speciaal) onderwijs naar de HAN en moet je na 1 september 2020 nog 1 of 2 herkansingen doen via het staatsexamen? Als dat door corona(maatregelen) komt, kun je misschien tóch al in september 2020 met je hbo-studie starten. Lees hier meer.

Twee meiden lopen door de gang van je weg

Vragen?

Kijk eerst eens in onze FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500