Voorwaardelijke toelating

Wil je in september 2022 starten met een opleiding aan de HAN maar kun je door corona niet op tijd aan de toelatingsvoorwaarden voldoen? Misschien kun je voorwaardelijk toegelaten worden. Dat betekent dat je toch in september start en ondertussen je vooropleiding afrondt. Hier lees je of dat voor jou mogelijk is.

ingezoomd op informatiepapier

Voorwaardelijke toelating september 2022

Van mbo naar hbo

Je hebt als mbo'er een kleine studievertraging opgelopen door corona. Lees hier of het voor jou mogelijk is om toch in september met je hbo-studie te starten, en wat je daarvoor moet doen.

studeren-op-campus

Van Ad naar bachelor

Jij wilt doorstromen van een associate degree (Ad) naar een bachelor, maar door corona(maatregelen) heb je studievertraging opgelopen. Lees hier of het voor jou mogelijk is om toch in september 2022 met je studie te starten en wat je daarvoor moet doen.

praktijklokaal, les, studenten, werken, lachen, homebase, college, klas, economie, finance, orm

Van bachelor naar master

Jij hebt je aangemeld voor een master aan de HAN, maar door de corona(maatregelen) kun je niet op tijd de juiste diploma's aanleveren. Kijk hier of het voor jou mogelijk is om in september 2022 toch met je master te starten en wat je daarvoor moet doen.

studenten in de les, HBO Rechten, FEM

februaristart Voorwaardelijke toelating februari 2022

Ben jij in februari 2022 voorwaardelijk toegelaten tot je studie aan de HAN omdat je door corona niet op tijd aan alle vooropleidingseisen kon voldoen? Dan moet je op 31 augustus 2022 aan de vooropleidingseis voldoen. Als dat op dat moment nog steeds niet zo is, moet je stoppen met je hbo-opleiding en schrijven we je uit. 

Vragen?

Kijk eerst eens in onze FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500