Maak je inschrijving definitief

Als je aan alle toelatingseisen voldoet, kunnen we jouw inschrijving definitief maken. Na je aanmelding kun je op jouw persoonlijke aanmeldpagina zien wat de status van jouw aanmelding is en wat er nog moet gebeuren om je inschrijving definitief te maken. Zorg dat dit voor 1 september in orde is, zodat je kunt starten met je studie.

studenten staan klaar voor de start

Wat is het verschil tussen aanmelden en inschrijven?

Aanmelden doe jij zelf via studielink. Daarmee geef je eigenlijk aan dat je van plan bent om je voor die opleiding in te schrijven. Je kunt je voor meerdere opleidingen aanmelden. Dat doe je voor de aanmelddeadline. Na je aanmelding doe je nog een laatste check: past die opleiding echt bij jou? Als je zeker weet dat je met een opleiding wilt starten en aan alle voorwaarden voldoet, schrijven wij jou definitief in voor die opleiding aan de HAN. Dat moet voor 1 september 2021 gebeuren. Hieronder lees je hoe dat gaat.

Aanmeldprocedure To do lijstje

Let op! Geen toegang tot voorzieningen?

Als je nog niet aan alle voorwaarden hebt voldaan, kun je nog niet inloggen om bijvoorbeeld je rooster te bekijken of Teams te gebruiken. Zelfs als alle vinkjes bij jouw aanmelding op groen staan, kan het nog een dag duren voor je toegang hebt tot alle online faciliteiten. Zorg dus dat je zo snel mogelijk alle gevraagde informatie volledig aanlevert. Dan kun je in augustus zorgeloos meedoen met het online gedeelte van de intro, en in september goed starten met je lessen!

Vragen?

Kijk eerst eens in onze FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag daar niet tussen?
ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500