Laptop met Studielink pagina studenten op achtergrond

Wil je je aanmelden voor een voltijdstudie bij de HAN? Leuk! Zorg wel dat je dit op tijd doet. De uiterlijke datum waarop je je kunt aanmelden, verschilt per opleiding.

Check hier je aanmelddeadline

Veelgestelde vragen

Kan ik me aanmelden voor meer opleidingen?

Jazeker! Je kunt je voor maximaal 4 opleidingen aanmelden. Dat kan handig zijn, bijvoorbeeld als je nog twijfelt tussen opleidingen. Dan kun je na je aanmelding rustig beslissen welke het gaat worden. Of als je 1e keus een numerus fixus opleiding is, want dan heb je een plan B nodig voor als je niet geplaatst wordt. 

Wat is het verschil tussen aanmelden en inschrijven?

Jij meldt jezelf via studielink aan voor 1 of meer opleidingen. Daarmee geef je eigenlijk aan dat je van plan bent om je voor (1 van) die opleiding(en) in te schrijven. Daarna doe je nog een laatste check: past die opleiding echt bij jou? Als je de knoop hebt doorgehakt en aan alle voorwaarden voldoet, schrijven wij jou definitief in voor die opleiding aan de HAN. Dat moet voor 1 september gebeuren. Wacht dus niet te lang!

Hoe weet ik of mijn aanmelding goed is gegaan?

Check je mailbox: na je aanmelding in Studielink krijg je een bevestigingsmail van de HAN. Dit kan een paar werkdagen duren. Je krijgt deze mail op het mailadres dat je hebt opgegeven in Studielink.