Studiewisselpunt

Studeer je aan de HAN en twijfel je of je de goede studie hebt gekozen? Wil je misschien stoppen, of je oriënteren op een andere studie? Veel studenten lopen tegen dit soort vragen aan. Loop er niet mee rond, maar kom naar het Studiewisselpunt. We helpen je graag om erachter te komen wat voor jou de volgende stap is.

toekomstlokaal

Hoe werkt het Studiewisselpunt?

We maken tijd voor persoonlijke gesprekken met jou, zodat we rustig kunnen bespreken wat je nodig hebt. Het is heel begrijpelijk dat je het soms even niet weet. Of dat je angst hebt om opnieuw ‘verkeerd’ te kiezen. Tijdens de gesprekken onderzoeken we nieuwe mogelijkheden, kijken we vooral naar wat wél kan. Daar kan inderdaad een nieuwe studiekeuze uitrollen. Maar het kan ook zijn dat het probleem niet bij je studie ligt, maar ergens anders. Ook dan gaan we een oplossing zoeken.

Waar kun je bij het Studiewisselpunt voor terecht?

  • individuele begeleiding en coaching;
  • workshops op het gebied van studiekeuze en studiekeuzeprocessen;
  • gesprekken over je twijfels met andere studenten;
  • informatiebijeenkomsten voor als je wilt doorstuderen.

Afspraak maken met het Studiewisselpunt

Wil je een afspraak maken met het studiewisselpunt? Vul het intakeformulier in en stuur dat op naar studiewisselpunt@han.nl. Om het intakeformulier te kunnen openen, moet je wel een HANaccount hebben.