Juridische vervolgopleidingen (post-hbo)

close-up rechtenbundel, FEM HBO rechten

Juridische vervolgopleidingen (post-hbo)

Wil jij je verder ontwikkelen? Doorgroeien in je huidige functie, je verder verdiepen of op de hoogte zijn van (nieuwe) juridische regelingen en ontwikkelingen. Meld je aan voor een juridische vervolgopleiding!

Overzicht van post-hbo opleidingen en cursussen

Aanbesteden voor inkopers en inschrijvers (2 maand

Je bent inkoper voor een overheidsorganisatie, een aanbestedende dienst of een marktpartij die inschrijft op aanbestedingen. Door 'Europese' procedures en juridische voorwaarden is dit een hele puzzel. Na de post-hbo Aanbesteden voor inkopers en inschrijvers vallen de puzzelstukjes op hun plek.

economie management recht

Cursus Arbeidsrecht (2 maanden)

Het arbeidsrecht is aan verandering onderhevig. Er zijn regelmatig nieuwe wettelijke regelingen en ontwikkelingen. Wat betekent dit voor jouw organisatie? En hoe kan jij hier op inspelen? Dankzij de cursus Arbeidsrecht heb jij kennis van zaken.

eceonomie-management-recht

Welk type opleiding past bij jou?

Cursus

Een cursus is ideaal als je kennis snel wilt bijspijkeren. In een kort programma krijg je praktische highlights aangereikt. Het niveau is hbo en post-hbo.

studenten luisteren naar docent

Training

Tijdens een training oefen je specifieke, praktische vaardigheden. Welke training je ook kiest, ze zijn allemaal op hbo- of post-hbo-niveau. Als je alles goed doorloopt, krijg je een certificaat of diploma.

docent legt uit

Post-hbo-opleiding

Het woord ‘post-hbo’ zegt het al: een opleiding die je na je hbo-diploma kunt volgen. Ideaal als je werkt en je wilt verdiepen in een specifiek vakgebied.

groep mensen achter laptop informeel

Hbo-programma

Hbo-programma’s zijn korte hbo-opleidingen, soms ook een onderdeel uit een hbo-opleiding. Wat je leert tijdens een hbo-programma, kun je direct toepassen in je beroep.

Daryna en Jarno zitten op blauwe poef, FEM Associate degrees

Contact

Heb je vragen over deze opleiding? Of kunnen we je helpen met het maken van een keuze? We helpen je graag verder.

Telefoons internationaal