BLIJF JIJ JE ALS PROFESSIONAL ONTWIKKELEN?

Lex Burgers; Durf campagnebeeld voor openingspaginahan.nl Breed
Over HAN SENECAExpertisecentrum voor sport, arbeid en gezondheid

BLIJF JIJ JE ALS PROFESSIONAL ONTWIKKELEN?

Zet jij de volgende stap in je carrière? HAN SENECA biedt namens HAN Sport en Bewegen vele cursussen en opleidingen (ook incompany) aan binnen het thema sport en bewegen, arbeid en gezondheid. Bekijk hieronder het overzicht.

Ontdek de mogelijkheden van HAN SENECA

HAN SENECA blijft het aanbod cursussen en opleidingen continu ontwikkelen. Met het aanbod van het expertisecentrum speelt HAN Sport en Bewegen in op de maatschappelijke trend, waarbij mensen zich steeds vaker blijven ontwikkelen naast hun werkzaamheden. Deeltijdonderwijs is groeiende en om de doelgroep op het gebied van sport, bewegen en vitaliteit te voorzien van een kwalitatief ontwikkelingsaanbod, biedt HAN Sport en Bewegen diverse cursussen en opleidingen aan in deeltijd.

Cursusaanbod

Basistraining tot Leefstijlcoach

Wil je cliënten coachen en begeleiden naar een gezonde leefstijl? In de cursus basistraining tot leefstijlcoach van HAN SENECA leer je de basisvaardigheden die je nodig hebt om iemand te begeleiden en coachen naar een gezonde leefstijl.

Gedragsverandering

Ben jij adviseur, beleidsmaker, manager, of houd je je op een andere manier bezig met het veranderen van gedrag? En merk je dat het soms lastig is om mensen in de juiste richting te bewegen? Dan is de Tweedaagse gedragsverandering iets voor jou!

groep mensen achter laptop informeel

ISAK level 1

Heb je als professional te maken met het bepalen van lichaamssamenstelling van sporters of cliënten met een beweeg- of voedingsprogramma? Kom dan de ISAK level 1 cursus volgen bij HAN SENECA.

Bewegen kun je leren (BLOC-test)

Elk kind verdient aandacht. Hoe kun je het bewegende kind nog meer centraal stellen, hun individuele behoefte in kaart brengen en hen op maat bedienen.

Kinderen in een gymzaal met hesjes aan op de rug gefotografeerd

Integraal Vitaliteitsmanagement

Een gezond bedrijf kan niet zonder gezonde werknemers. Als vitaliteitsmanager zorg jij ervoor dat een bedrijf het beste uit zijn mensen haalt. Jij maakt van vitaliteit beleid. Na de basiscursus Integraal Vitaliteitsmanagement aan de HAN regel jij duurzame inzetbaarheid voor jouw bedrijf.

Fitnesstoestellen

Leefstijlcoach voor fysiotherapeuten

Wilt u als fysiotherapeut uw cliënten coachen en begeleiden naar een gezonde leefstijl en als erkende leefstijlcoach aan de slag? HAN SENECA heeft samen met Chronisch ZorgNet een cursus op maat ontwikkeld voor alle Chronisch ZorgNet en andere fysiotherapeuten.

balans oefening overgooien

Talentherkenning in Sport

De opleiding voor iedereen die op een nieuwe manier naar talent wil kijken. Voor trainers, coaches, scientists, scouts, hoofden opleiding, buurtsportcoaches, docenten bewegingsonderwijs en technisch directeuren.

kinderen tijdens gymles

Sportpsychologie en mentale training A

Ben je een trainer, coach of (para)medisch begeleider? Heb je interesse in sportpsychologie en wil je jezelf op HBO-niveau verdiepen in sportpsychologische begeleiding? Dan is de basiscursus Sportpsychologie en Mentale Training A precies wat je zoekt.

jonge man tijdens warming up met personal trainer

Professional Sport en Voeding

Wil jij de sportprestatie en gezondheid van sporters verbeteren door middel van een effectief en verantwoord voedingsplan? Met de post-hbo opleiding Professional Sport en Voeding (voorheen Sportdiëtetiek) zorg je voor de kennis en vaardigheden om dit te kunnen.

prof wielrenners waarvan er eentje banaan eet

Digitale Coaching

Laagdrempelig, effectief en helemaal van nu. Communiceren via e-mail, WhatsApp of een ander online medium. Maar hoe coach je cliënten effectief via online kanalen?. In de Cursus Digitale Coaching leer je de benodigde technieken.

jongeman achter laptop telefoon in handen

Buurtsportcoach

Werken aan een sportieve wijk vereist een structurele, integrale en gebiedsgerichte aanpak, die aansluit bij de situatie en beleving van wijkbewoners. Het in beweging brengen van wijkbewoners gaat niet vanzelf.

Hardloopwedstrijd

In een professioneel georganiseerde leeromgeving werden we overspoeld met waardevolle informatie.

Een leven lang leren bij HAN Sport en Bewegen

Zoek je maatwerk?

Ben je opzoek naar een leertraject op maat? Samen kunnen we een leertraject op maat ontwikkelen voor jouw organisatie. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via tel: 024 353 1262 of stuur een mail naar info.sportenbewegen@han.nl.

Snel antwoord

Vragen over HAN SENECA of onze dienstverlening?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Liever bellen?