(Post-)hbo opleidingen Sales

Presentatie, presenteren, vergaderen

Ben je werkzaam in het brede werkveld van sales of wil je je omscholen tot een salesexpert? Of ben je al werkzaam in een salesfunctie en wil je daarin groeien? Volg dan een van de salesopleidingen en maak een waardevolle stap in je carrière!

Agenda

Startdata

Overzicht van de post-hbo opleidingen en hbo-programma's

Accountmanager SMA Sales A (4 maanden)

Sta jij aan het begin van een mooie salescarrière? Volg de opleiding Accountmanager SMA Sales A op hbo-niveau en werk aan een stevige basis om te groeien in het salesvak.

Handschudden

Sales Management (7 maanden)

Geef jij leiding aan een salesteam? Versterk je managementvaardigheden met de post-hbo opleiding Sales Management.

Presentatie, presenteren, vergaderen

Senior Accountmanager (7 maanden)

Ben jij ervaren in de sales? Wil je doorgroeien naar een seniorfunctie? Ga aan de slag met het vergroten van je onderscheidend vermogen.

Presentatie, presenteren, vergaderen

Op welk carrièrepunt zit jij?

Afhankelijk van het aantal jaren dat je werkzaam bent in het accountmanagement of salesvak, biedt de HAN een passende opleiding voor jou:

  • Ben jij een beginnende of junior accountmanager en heb je minder dan 3 jaar ervaring in de sales? Een starter in het salesvak? En zoek je basis kennis in sales? Dan past de opleiding Accountmanager Sales A bij jou.
  • Ben jij een ervaren accountmanager met minimaal 3 jaar werkervaring in de buitendienst sales? En zoek jij verdieping en verbreding in het salesvak? Dan is de post-hbo Senior Accountmanager geschikt.
  • Geef jij leiding of heb je de intentie leiding te gaan geven aan sales professionals? Zoek jij naar kennis op het gebied van leiderschap in sales? En heb je minstens 3 jaar werkervaring in dit vakgebied? Dan is de post-hbo Sales Management de opleiding voor jou. 

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 8.30 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300