(Post-)hbo opleidingen en cursussen Sales en Retail

Presentatie, presenteren, vergaderen
Volg ons op LinkedIn!HAN Marketing & Sales
NieuwsbriefSchrijf je in voor onze nieuwsbrief!

(Post-)hbo opleidingen en cursussen Sales en Retail

Ben je werkzaam in het brede salesvak of wil je je omscholen tot salesexpert? Of heb je al een salesfunctie en wil je daarin groeien? Volg dan één van de salesopleidingen met gebruik van het STAP- budget en maak een waardevolle stap in je carrière. Bekijk ons aanbod.

wat wordt jouw volgende stap?Aanbod HAN Marketing & Sales

HAN Marketing & Sales helpt graag bij het ontdekken en ontplooien van jouw talent. Met een ruim aanbod aan post-hbo opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (digitale) Marketing & Sales, proberen we jong en oud te inspireren, motiveren en stimuleren om zich een leven lang te ontwikkelen. Ons opleidingsaanbod richt zich op sales, accountmanagement, e-commerce, contentmarketing, digitale transformatie en online marketing.

We zijn continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van ons aanbod. In samenwerking met onze docenten, partners in het werkveld en onze eigen onderzoekers werken we aan nieuwe opleidingen. Op deze pagina vind je ons aanbod op het gebied van Sales & Retail. 
 

33944 Overleg in de hal

verdiepen in Sales Op welk carrièrepunt zit jij?

Afhankelijk van het aantal jaren dat je werkzaam bent in het accountmanagement of salesvak, biedt de HAN een passende opleiding voor jou:

  • Ben jij een beginnende of junior accountmanager en heb je minder dan 3 jaar ervaring in de sales? Een starter in het salesvak? En zoek je basis kennis in sales? Dan past de opleiding Accountmanager Sales A bij jou.
  • Ben jij een ervaren accountmanager met minimaal 3 jaar werkervaring in de buitendienst sales? En zoek jij verdieping en verbreding in het salesvak? Dan is de post-hbo Senior Accountmanager geschikt.
  • Geef jij leiding of heb je de intentie leiding te gaan geven aan sales professionals? Zoek jij naar kennis op het gebied van leiderschap in sales? En heb je minstens 3 jaar werkervaring in dit vakgebied? Dan is de post-hbo Sales Management de opleiding voor jou. 

Agenda

Open avond

Proefcolleges

Startdata

2022

2023

Advies nodig?

Wil je een post-hbo opleiding volgen? Heb je nog vragen, voordat je definitief besluit? Vraag een adviesgesprek aan. Tijdens een adviesgesprek kun je je verwachtingen toetsen en meer te weten komen over eventuele vrijstellingen. We bespreken of de opleiding aansluit bij jouw ambities en mogelijkheden. Het adviesgesprek vindt plaats op een moment dat het jou uitkomt. Bij de HAN, telefonisch of via Teams.

33919 Overlegen en samenwerken

Overzicht van de post-hbo opleidingen en hbo-programma's

Accountmanager Sales A (4 maanden)

Sta jij aan het begin van een mooie salescarrière? Volg de opleiding Accountmanager Sales A op hbo-niveau en werk aan een stevige basis om te groeien in het salesvak.

Overleg in de hal

Sales Management (7 maanden)

Geef jij leiding aan een salesteam? Versterk je managementvaardigheden met de post-hbo opleiding Sales Management.

Presentatie, presenteren, vergaderen

Senior Accountmanager (7 maanden)

Ben jij ervaren in de sales? Wil je doorgroeien naar een seniorfunctie? Ga aan de slag met het vergroten van je onderscheidend vermogen.

Presentatie, presenteren, vergaderen

Waarom kiezen voor HAN Marketing & Sales?

Persoonlijk contact

We kennen onze deelnemers goed en staan voor een persoonlijke benadering. Het contact met docenten en medewerkers van de HAN is laagdrempelig.

33919 Overlegen en samenwerken

Actueel onderwijs

Onze docenten zijn professionals uit het werkveld en brengen veel actuele voorbeelden en kennis mee tijdens de colleges. Daarnaast zijn we continu bezig met het vernieuwen van ons onderwijs. Dit doen we in samenwerking met het werkveld en onze onderzoekers binnen de lectoraten.

33975 werken in de hal

Praktijkgericht

Onze post-hbo opleidingen en cursussen zijn gericht op de toepassing in de praktijk. In veel gevallen wordt er gevraagd om zelf een praktijkcase aan te dragen zodat je de geleerde theorie direct kunt toepassen.

33978 Samenwerken, post-it plakken, proces

Programma's op maat

Op zoek naar een traject dat is afgestemd op jouw organisatie? Onze opleidingen kunnen ook incompany aangeboden worden. Samen bespreken we de mogelijkheden.

studenten luisteren naar docent

StudiekostenVraag het STAP-budget aan!

Schrijf je je in voor één van onze Sales opleidingen? Dan kun je een STAP-budget van maximaal €1.000,- aanvragen. De volgende aanvraagperiode waarin je het STAP-budget kunt aanvragen vind je in onderstaande tabel. Uiteraard kun je je wel al eerder inschrijven voor een Sales opleiding. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarktpositie. Het is een subsidie van de overheid waarmee je je kunt blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan. Het STAP-budget vervangt de belastingaftrek voor scholingskosten.

31727 groep studenten tijdens hoorcollege

Handig om te weten Tips voor het aanvragen van het STAP-budget

Wil je gebruik maken van het STAP-budget voor één van onze Sales opleidingen? Dan is het belangrijk om met de volgende punten rekening te houden;

  • Check de startdatum van de opleiding die je wilt volgen en in welk tijdvak je dan een STAP-aanvraag kunt doen (zie overzicht aanvraagmomenten hieronder);
  • Meld je aan voor de opleiding die je wilt volgen. Je ontvangt dan een aanmeldbewijs die je nodig hebt voor het indienen van je STAP-aanvraag;
  • Het indienen van een STAP-aanvraag biedt geen garantie dat je het STAP-budget ook daadwerkelijk ontvangt. 
  • De ervaring leert dat het STAP-budget snel op is, zorg dat je goed voorbereid bent en meld je dus op tijd aan voor de opleiding!

Let op: krijg je geen STAP-budget, bijvoorbeeld omdat het budget in het tijdvak op is? Dan blijven de inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden van de HAN gelden. Je kunt dus niet kosteloos annuleren.

Tijdvak Eerst mogelijke startdatum Uiterste startdatum
1 maart t/m 30 april 2022 29 maart 2022 31 juli 2022
2 mei t/m 30 juni 2022 29 mei 2022 30 september 2022
1 juli t/m 31 augustus 2022 29 juli 2022 30 november 2022
1 september t/m 31 oktober 2022 29 september 2022 31 januari 2023
1 november t/m 31 december 2022 29 november 2022 31 maart 2023

 

Volg ons op social media

Maatwerktraject op het gebied van sales & retail?

Ben je opzoek naar een leertraject op maat? Samen kunnen we een incompany-traject ontwikkelen voor jouw organisatie. Neem contact met ons op om de opties te bespreken!

Contact

Meer weten over HAN Marketing & Sales? Mail naar deeltijd.marketingsales@han.nl

Advies nodig?

Heb je vragen over een specifieke opleiding? Of kunnen we je helpen met het maken van een keuze? Stel je vraag aan HAN Marketing & Sales. We helpen je graag verder.

Telefoons internationaal