(Post-)hbo opleidingen Digitale Marketing

Overlegen en samenwerken

Digital marketing en e-commerce is booming, of het nou gaat om contentmarketing, online adverteren of het managen van social media. Volg een post-hbo-opleiding of cursus op het gebied van internetmarketing en word dé online specialist binnen jouw organisatie.

Agenda

 

Startdata

Overzicht van de post-hbo opleidingen en hbo-programma's

Contentmarketing en contentstrategie (7 maanden)

Met deze opleiding ga je het DNA van je organisatie vertalen naar een contentstrategie en je doelgroep écht raken met unieke content.

Samenwerken, post-it plakken, proces

Digital Business Transformation (6 maanden)

Ga je aan de slag met een digitaliseringsproject? Mis je strategische inzichten? De post-hbo opleiding Digital Business Transformation geeft jou de antwoorden.

Samenwerken, post-it plakken, proces

E-commerce A (5 maanden)

Ben jij (jr.) online marketeer? Wil je alles uit internet marketing halen? Met E-commerce A ga direct praktisch aan de slag.

Overlegen en samenwerken

E-commerce B (6 maanden)

Heb je ervaring in de online marketing? Met de post-hbo opleiding E-commerce B ga je de verdieping in en ontwikkel jij je tot e-commerce professional.

Overleg in de hal

Toekomstbestendig Retailmanagement & Leiderschap

Ben je een ervaren retailer en wil je werken aan de winkel van de toekomst? Met deze opleiding speel je in 6 maanden tijd in op digitalisering en verbeter je je leiderschap skills.

Campusstore

Webanalyse & Optimalisatie (3 maanden)

Je leert meer over webanalyse en conversieoptimalisatie en gaat aan de slag met klantrelaties uitbouwen.

Overlegen en samenwerken

Overzicht van de cursussen

Contentmarketing en contentcreatie (8 dagdelen)

Wil jij klanten op het juiste moment bereiken, betrekken en motiveren? Met je content aansluiten bij hun behoeftes? Tijdens deze cursus krijg je handvatten om je contentstrategie uit te voeren.

Samenwerken, post-it plakken, proces

Contentstrategie (7 dagdelen)

Wil je je doelgroep aan je binden met steengoede content? Je gaat op zoek naar het DNA van je organisatie en leert dit vertalen naar een passende contentstrategie.

Samenwerken, post-it plakken, proces

Leergang Google Ads (4 dagdelen)

Wil jij alles uit Google Ads halen? Beter scoren met advertenties en minder betalen voor clicks? Door deze cursus leer jij adverteren via Google Ads.

Overlegen en samenwerken

Leergang Google Analytics (4 dagdelen)

Je wordt stap voor stap door Google Analytics en alle mogelijkheden geleid. Je ontwikkelt de vaardigheden om met Google Analytics meer conversie te genereren voor jouw website of webshop.

Close up van een laptop

Leergang Zoekmachine-optimalisatie (4 dagdelen)

Je leert succesvolle en effectieve technieken om jouw website of webshop beter vindbaar te laten zijn in de zoekmachines.

Close up van een laptop

Social Media (4 dagdelen)

Je gaat actief aan de slag met de mogelijkheden van social media en krijgt de tools aangereikt om een social media strategie te ontwikkelen en te implementeren.

Hangar

Storytelling in Business (4 dagdelen)

Je wilt leren over de kracht van verhalen vertellen. Inspiratie opdoen. Vaardigheden ontwikkelen om zelf aan de slag te kunnen. Je gaat tijdens deze cursus intensief aan de slag met je (persoonlijke) verhaal.

koffiekorner, Overleg, samenwerken

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 8.30 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300