(Post-)hbo opleidingen Digitale Marketing en Communicatie

Overlegen en samenwerken

Digitale marketing en communicatie is booming, contentmarketing, online adverteren of het managen van social media. Volg een post-hbo opleiding of cursus op het gebied van internetmarketing met gebruik van het STAP-budget en word dé online specialist binnen jouw organisatie. Lees hieronder meer over

Agenda

Open Avond 

Proefcolleges 

Startdata

2022

2023

StudiekostenVraag het STAP-budget aan!

Schrijf je je in voor één van onze (digitale) marketing opleidingen? Dan kun je vanaf 1 juli 2022 een STAP-budget van maximaal €1.000,- aanvragen. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarktpositie. Het is een subsidie van de overheid waarmee je je kunt blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan. Het STAP-budget vervangt de belastingaftrek voor scholingskosten.

31727 groep studenten tijdens hoorcollege

Handig om te weten Tips voor het aanvragen van het STAP-budget

Wil je gebruik maken van het STAP-budget voor één van onze (digitale) marketing opleidingen? Dan is het belangrijk om met de volgende punten rekening te houden;

  • Check de startdatum van de opleiding die je wilt volgen en in welk tijdvak je dan een STAP-aanvraag kunt doen (zie overzicht aanvraagmomenten hieronder);
  • Meld je aan voor de opleiding die je wilt volgen. Je ontvangt dan een aanmeldbewijs die je nodig hebt voor het indienen van je STAP-aanvraag;
  • Het indienen van een STAP-aanvraag biedt geen garantie dat je het STAP-budget ook daadwerkelijk ontvangt. 
  • De ervaring leert dat het STAP-budget snel op is, zorg dat je goed voorbereid bent en meld je dus op tijd aan voor de opleiding!

Let op: krijg je geen STAP-budget, bijvoorbeeld omdat het budget in het tijdvak op is? Dan blijven de inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden van de HAN gelden. Je kunt dus niet kosteloos annuleren.

Tijdvak Eerst mogelijke startdatum Uiterste startdatum
1 maart t/m 30 april 2022 (budget op) 29 maart 2022 31 juli 2022
2 mei t/m 30 juni 2022 29 mei 2022 30 september 2022
1 juli t/m 31 augustus 2022 29 juli 2022 30 november 2022
1 september t/m 31 oktober 2022 29 september 2022 31 januari 2023
1 november t/m 31 december 2022 29 november 2022 31 maart 2023

 

Overzicht van de post-hbo opleidingen en hbo-programma's

Contentmarketing en contentstrategie (7 maanden)

Met deze opleiding ga je het DNA van je organisatie vertalen naar een contentstrategie en je doelgroep écht raken met unieke content.

Samenwerken, post-it plakken, proces

Digital Business Transformation (9 maanden)

Ga je aan de slag met een digitaliseringsproject? Mis je strategische inzichten? De post-hbo opleiding Digital Business Transformation geeft jou de antwoorden.

81164 Man robot graphic

E-commerce A (5 maanden)

Ben jij (jr.) online marketeer? Wil je alles uit internet marketing halen? Met E-commerce A ga direct praktisch aan de slag.

Overlegen en samenwerken

E-commerce B (6 maanden)

Heb je ervaring in de online marketing? Met de post-hbo opleiding E-commerce B ga je de verdieping in en ontwikkel jij je tot e-commerce professional.

Overleg in de hal

Toekomstbestendig Retailmanagement & Leiderschap

Ben je een ervaren retailer en wil je werken aan de winkel van de toekomst? Met deze opleiding speel je in 6 maanden tijd in op digitalisering en verbeter je je leiderschap skills.

Campusstore

Webanalyse & Optimalisatie (3 maanden)

Je leert meer over webanalyse en conversieoptimalisatie en gaat aan de slag met klantrelaties uitbouwen.

Overlegen en samenwerken

Overzicht van de cursussen

Podcast maken en lanceren (5 avonden)

Je wilt meer weten over de mogelijkheden, kansen en valkuilen van het maken en lanceren van een podcast. Je bent benieuwd hoe je een podcast ontwikkelt en succesvol onder de aandacht van je doelgroep brengt.

388460 Beeld tbv cursus podcast ontwikkelen en lanceren

Social Media (4 dagdelen)

Je gaat actief aan de slag met de mogelijkheden van social media en krijgt de tools aangereikt om een social media strategie te ontwikkelen en te implementeren.

Hangar

Contentmarketing en contentcreatie (8 dagdelen)

Wil jij klanten op het juiste moment bereiken, betrekken en motiveren? Met je content aansluiten bij hun behoeftes? Tijdens deze cursus krijg je handvatten om je contentstrategie uit te voeren.

Samenwerken, post-it plakken, proces

Contentstrategie (7 dagdelen)

Wil je je doelgroep aan je binden met steengoede content? Je gaat op zoek naar het DNA van je organisatie en leert dit vertalen naar een passende contentstrategie.

Samenwerken, post-it plakken, proces

Leergang Google Ads (4 dagdelen)

Wil jij alles uit Google Ads halen? Beter scoren met advertenties en minder betalen voor clicks? Door deze cursus leer jij adverteren via Google Ads.

Overlegen en samenwerken

Leergang Google Analytics (4 dagdelen)

Je wordt stap voor stap door Google Analytics en alle mogelijkheden geleid. Je ontwikkelt de vaardigheden om met Google Analytics meer conversie te genereren voor jouw website of webshop.

Close up van een laptop

Leergang Zoekmachine-optimalisatie (4 dagdelen)

Je leert succesvolle en effectieve technieken om jouw website of webshop beter vindbaar te laten zijn in de zoekmachines.

Close up van een laptop

Storytelling in Business (4 dagdelen)

Je wilt leren over de kracht van verhalen vertellen. Inspiratie opdoen. Vaardigheden ontwikkelen om zelf aan de slag te kunnen. Je gaat tijdens deze cursus intensief aan de slag met je (persoonlijke) verhaal.

koffiekorner, Overleg, samenwerken

Volg ons op social media

Direct contact

Vragen over de opleiding? ASK HAN! We helpen je graag persoonlijk verder.

Openingstijden

Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur
 

Liever bellen of appen?

Bellen: 024 - 353 0500
WhatsApp: 024 - 353 0500