(Post-) hbo Projectmanagement - HAN Management PRO

eceonomie-management-recht
Volg ons op LinkedIn!HAN Management PRO
NieuwsbriefSchrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Jij wilt jezelf ontwikkelen als projectleider. Alles weten over methoden als PRINCE2® of Agile/SCRUM en leren over bedrijfs- en veranderkundige aanpakken. Volg dan een van de opleidingen of cursussen op het gebied van project- en programmamanagement van HAN Management PRO. Bekijk ons aanbod!

Alles op een rijtjeAanbod HAN Management Pro

HAN Management PRO verzorgt alle post-hbo opleidingen, trainingen en cursussen die te maken hebben met management. We bieden opleidingen aan op het gebied van bedrijfskunde, projectmanagement, HRM, arbeid en zorg, leiderschap, training en coaching en logistiek. We zijn continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van ons aanbod. Zo ontstaan er in samenwerking met onze lectoraten en partners in het werkveld vaak nieuwe opleidingen.
Op deze pagina vind je ons aanbod op het gebied van projectmanagement.

33931 Overleggen en samenwerken, deeltijd, koffie, corner, koffiecorner, gesprek, lach,

Welke opleidingen zijn er allemaal?

Post-hbo Projectmanagement (12 maanden)

Wil je jezelf verder ontwikkelen als projectleider? Tijdens deze post-hbo opleiding leer je alles over projectmanagement, procesmanagement en persoonlijk leiderschap. Na de opleiding werk je moeiteloos met methoden als PRINCE2® en Agile/SCRUM.

eceonomie-management-recht

Projectmanagement IPMA D/C (3 maanden)

Projectmanagement IPMA D/C is een must voor iedere projectmedewerker en projectleider die zich de breedte van het vakgebied eigen wil maken en het IPMA-certificaat wil behalen.

eceonomie-management-recht

PRINCE2® Foundation (2 dagdelen)

Jij bent (startend) projectmedewerker of projectleider. Je wilt je vaardigheden ontwikkelen en projecten gestructureerd aanpakken. Je leert de methode PRINCE2® kennen en behaalt het officiële PRINCE2® certificaat.

docent-lessituatie klaslokaal studenten overzicht, FEM Commerciele Economie

Agile Foundation (3 dagdelen)

Je bent projectleider, projectmedewerker, betrokken bij productontwikkeling of leidinggevende. Met Agile Foundation leer je de complete basis van agile.

33140 economie-management-recht, post-it plakken, scrum, kleuren, finance

Projectmanagement-ondersteuning (3 dagen)

Je bent (aankomend) projectondersteuner of projectassistent. Je wil inzicht krijgen in alle aspecten van projectadministratie en -ondersteuning.

eceonomie-management-recht

Continu Verbeteren met Lean (4 maanden)

Wil je verbeterprocessen opzetten? Collega’s enthousiast maken en coachen? Klanten blijvend aan jullie organisatie binden? Tijdens de Green Belt opleiding Continue Verbeteren met Lean ga je aan de slag met je eigen verbeterproject.

33978 Samenwerken, post-it plakken, proces

Welke opleiding past het best bij mijn leerbehoefte?

Heb je interesse in een opleiding op het gebied van projectmanagement en twijfel je welke opleiding het meest geschikt is voor jouw leerbehoefte? We zetten de verschillen tussen Projectmanagement IPMA D/C, PRINCE2® Foundation en de post-hbo Projectmanagement voor je op een rijtje.

Agenda

 

Open Avond:

16 november 2022: meer info

 

Ervaringen van anderen

Waarom kiezen voor HAN Management Pro?

Breed aanbod

Ben jij professional en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij hebben altijd een traject dat bij je past: post-hbo, hbo-programma, cursus of training.

33926 Overlegen en samenwerken

Persoonlijk contact

We kennen onze deelnemers goed en staan voor een persoonlijke benadering. Het contact met docenten is laagdrempelig.

32250 en-student-gesprek-overleg

Actueel onderwijs

We zijn continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van ons aanbod. Zo ontstaan er in samenwerking met onze lectoraten en partners in het werkveld vaak nieuwe opleidingen.

docent legt uit

Programma's op maat

Samen met jou zoekt HAN Management Pro naar trajecten die specifiek zijn afgestemd op jouw organistie. Onze opleidingen kunnen ook incompany aangeboden worden.

studenten luisteren naar docent

Bekijk onze opleidingen per domein

Human Resource Management

Vergrijzing, flexibilisering en de coronamaatregelen zijn slechts enkele ontwikkelingen die jou als HR-professional raken. Onze praktijkgerichte post-hbo HRM leergangen helpen jou jezelf en je organisatie te professionaliseren.

economie management recht

Bedrijfskunde

Wil je als manager mensen in beweging krijgen? Actuele kennis en vaardigheden zijn noodzakelijk. Volg een (post-)hbo opleiding of cursus op het gebied van Bedrijfskunde en word dé inhoudsexpert van jouw organisatie!

economie management recht

Leiderschap en Coaching

Wil je als leidinggevende of coach mensen in beweging krijgen? Actuele kennis en vaardigheden zijn noodzakelijk. Volg een (post-)hbo opleiding, cursus of training op het gebied van Leiderschap of Coaching!

werken in de hal

Open Avond: 16 november 2022Wil jij je verdiepen in Projectmanagement?

Doe je nog wel wat je leuk vindt? Zoek je verdieping? Of wil je je specialiseren? Heb jij je georiënteerd in een (post-)hbo-opleiding, training of cursus, maar twijfel je nog? Of weet je nog helemaal niet wat je wil? Pak je kans en ga met ons in gesprek tijdens de Open Avond!

laptop-studeren-vrolijk

Ontmoet onze docenten

Docent Agile FoundationAnita Pijnappels

Anita is een ervaren Agile coach en trainer. Ze beheerst zowel de klassieke projectbesturingsmethodiek (PRINCE2®) als ook de agile methodiek. Sinds 2016 is Anita eigenaar van Zie Ontwikkeling en helpt ze verschillende organisaties agile te werken in de rol van transitiecoach en trainer.

Docent post-hbo ProjectmanangementRuud van de Garde

Ruud van de Garde is projectmanager, trainer en docent en heeft jarenlange ervaring met het managen van internationale projecten, reorganisaties en verandertrajecten. Zijn credo: een goed plan is prima, maar de succesvolle implementatie van het plan is waar het om draait. Mensen betrekken en verbinden aan doelen. Verbeteren van de samenwerking tussen mensen en afdelingen. Ruud is tevens verbonden aan de HAN als docent projectmanagement en bedrijfskunde.

Docent module Business Cases, post-hbo ProjectmanagementHenry Spronk

"Het geeft mij energie wanneer ik na 4 colleges zie dat de studenten de vertaling van de projectuitvoering naar een investeringsbegroting en projectprognose kunnen maken en gefundeerde conclusies kunnen trekken over het vervolg van het project. Zonder financieel expert te worden, zijn studenten na het volgen van de module business cases, in staat om op niveau te klankborden met financiële collega's binnen hun organisatie.”

Docent InnovatiemanagementKoen Jacobs

Vanuit een bedrijfskundige achtergrond is Koen Jacobs, mba, werkzaam binnen zijn eigen advies- en projectenpraktijk koenjacobs.nu. Hij werkt voor bedrijven die vanuit noodzaak moeten of vanuit ambitie willen veranderen. Altijd draait het daarbij om innovatie. Voorbeelden van projecten waar hij aan werkte zijn: de ontwikkeling van Fietskoeriers.nl, de eerste ‘Spotify’ voor digitaal lezen van Bruna en de Bibliotheken Nieuwe Stijl. Hiernaast is hij als bestuurder werkzaam voor Spring Foundation en SDB Investment, heeft hij met zijn aandachtsvelden Innovatie & Ondernemerschap zitting in een RvT van een zorgonderneming en begeleidt hij studenten van de Hogeschool met toepassing van Design Thinking bij de opstart van hun eigen bedrijf. Zijn motto is ‘change before you have to’.

Docent ProjectmanagementondersteuningEstherella van der Zalm

Estherella is met haar ruime ervaring in het bedrijfsleven een ervaren business consultant, projectmanager en (verander) manager. Zij is Lean Six Sigma Black Belt en past diverse projectmanagement methodieken toe, o.a. klassieke projectbesturingsmethodiek (PRINCE2®) en agile/ scrum. Zij kenmerkt zich door nuchterheid, verbinding, enthousiasme en resultaatgerichtheid. Sinds 2018 is zij verbonden aan de HAN als docent deeltijd.

Maatwerk

Ben je opzoek naar een leertraject op maat? Samen kunnen we een incompany-traject ontwikkelen voor jouw organisatie. Neem contact met ons op om de opties te bespreken! Bel of mail ons: 026 - 369 1300deeltijd.projectleiderschap@han.nl

Advies nodig?

Heb je vragen over een specifieke opleiding? Of kunnen we je helpen met het maken van een keuze? Stel je vraag aan HAN Management PRO. We helpen je graag verder.

Telefoons internationaal