(Post-) hbo Projectmanagement - HAN Management PRO

eceonomie-management-recht

Jij wilt jezelf ontwikkelen als projectleider. Alles weten over methoden als PRINCE2® of Agile/SCRUM en leren over bedrijfs- en veranderkundige aanpakken. Volg dan een van de opleidingen of cursussen op het gebied van project- en programmamanagement van HAN Management PRO. Bekijk ons aanbod!

Alles op een rijtjeAanbod HAN Management Pro

HAN Management PRO verzorgt alle post-hbo opleidingen, trainingen en cursussen die te maken hebben met management. We bieden opleidingen aan op het gebied van bedrijfskunde, projectmanagement, HRM, arbeid en zorg, leiderschap, training en coaching en logistiek. We zijn continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van ons aanbod. Zo ontstaan er in samenwerking met onze lectoraten en partners in het werkveld vaak nieuwe opleidingen.
Op deze pagina vind je ons aanbod op het gebied van projectmanagement.

33931 Overleggen en samenwerken, deeltijd, koffie, corner, koffiecorner, gesprek, lach,

Welke opleidingen zijn er allemaal?

Post-hbo Projectmanagement (10 maanden)

Wil je jezelf verder ontwikkelen als projectleider? Tijdens deze post-hbo opleiding leer je alles over projectmanagement, procesmanagement en persoonlijk leiderschap. Na de opleiding werk je moeiteloos met methoden als PRINCE2® en Agile/SCRUM.

eceonomie-management-recht

Projectmanagement IPMA D/C (3 maanden)

Projectmanagement IPMA D/C is een must voor iedere projectmedewerker en projectleider die zich de breedte van het vakgebied eigen wil maken en het IPMA-certificaat wil behalen.

eceonomie-management-recht

Continu Verbeteren met Lean (4 maanden)

Wil je verbeterprocessen opzetten? Collega’s enthousiast maken en coachen? Klanten blijvend aan jullie organisatie binden? Tijdens de Green Belt opleiding Continue Verbeteren met Lean ga je aan de slag met je eigen verbeterproject.

33978 Samenwerken, post-it plakken, proces

Agile Foundation (3 dagdelen)

Je bent projectleider, projectmedewerker, betrokken bij productontwikkeling of leidinggevende. Met Agile Foundation leer je de complete basis van agile.

33140 economie-management-recht, post-it plakken, scrum, kleuren, finance

PRINCE2® Foundation (2 dagdelen)

Jij bent (startend) projectmedewerker of projectleider. Je wilt je vaardigheden ontwikkelen en projecten gestructureerd aanpakken. Je leert de methode PRINCE2® kennen en behaalt het officiële PRINCE2® certificaat.

docent-lessituatie klaslokaal studenten overzicht, FEM Commerciele Economie

Scrum Master (2 dagen)

In de training Scrum Master leer je door te doen! In kleine stappen je doel bereiken, dat is de kracht van scrum. In deze training leer je teams naar resultaten te brengen en de samenwerking continue te verbeteren.

33967 Samenwerken, post-it plakken, proces

Projectmanagement-ondersteuning (3 dagen)

Je bent (aankomend) projectondersteuner of projectassistent. Je wil inzicht krijgen in alle aspecten van projectadministratie en -ondersteuning.

eceonomie-management-recht

Design Thinking (3 maanden)

Design Thinking maakt de laatste jaren een opmars. Deze problem solving methode leidt tot creatieve en werkbare oplossingen voor complexe problemen. In overzichtelijke stappen kom je samen tot de oplossingen van morgen.

Presentatie, presenteren, vergaderen

Agenda

Open Avond:

17 november 2021: meer info

Proefcollege:

Ervaringen van anderen

Waarom kiezen voor HAN Management Pro?

Breed aanbod

Ben jij professional en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij hebben altijd een traject dat bij je past: post-hbo, hbo-programma, cursus of training.

33926 Overlegen en samenwerken

Persoonlijk contact

We kennen onze deelnemers goed en staan voor een persoonlijke benadering. Het contact met docenten is laagdrempelig.

32250 en-student-gesprek-overleg

Actueel onderwijs

We zijn continu bezig met het verbeteren en ontwikkelen van ons aanbod. Zo ontstaan er in samenwerking met onze lectoraten en partners in het werkveld vaak nieuwe opleidingen.

docent legt uit

Programma's op maat

Samen met jou zoekt HAN Management Pro naar trajecten die specifiek zijn afgestemd op jouw organistie. Onze opleidingen kunnen ook incompany aangeboden worden.

studenten luisteren naar docent

Bekijk onze opleidingen per domein

Human Resource Management

Vergrijzing, flexibilisering en de coronamaatregelen zijn slechts enkele ontwikkelingen die jou als HR-professional raken. Onze praktijkgerichte post-hbo HRM leergangen helpen jou jezelf en je organisatie te professionaliseren.

economie management recht

Bedrijfskunde

Wil je als manager mensen in beweging krijgen? Actuele kennis en vaardigheden zijn noodzakelijk. Volg een (post-)hbo opleiding of cursus op het gebied van Bedrijfskunde en word dé inhoudsexpert van jouw organisatie!

economie management recht

Leiderschap en Coaching

Wil je als leidinggevende of coach mensen in beweging krijgen? Actuele kennis en vaardigheden zijn noodzakelijk. Volg een (post-)hbo opleiding, cursus of training op het gebied van Leiderschap of Coaching!

werken in de hal

Open Avond: 17 november 2021Wil jij je verdiepen in Projectmanagement?

Doe je nog wel wat je leuk vindt? Zoek je verdieping? Of wil je je specialiseren? Heb jij je georiënteerd in een (post-)hbo-opleiding, training of cursus, maar twijfel je nog? Of weet je nog helemaal niet wat je wil? Pak je kans en ga met ons in gesprek tijdens de Open Avond!

laptop-studeren-vrolijk

Ontmoet onze docenten

Docent Agile FoundationAnita Pijnappels

Anita is een ervaren Agile coach en trainer. Ze beheerst zowel de klassieke projectbesturingsmethodiek (PRINCE2®) als ook de agile methodiek. Sinds 2016 is Anita eigenaar van Zie Ontwikkeling en helpt ze verschillende organisaties agile te werken in de rol van transitiecoach en trainer.

Docent Scrum MasterJoris Martens

Joris Martens is agile coach, scrum master en trainer. Hij houdt van complexe vraagstukken en wil deze helpen oplossen met het benutten van collectieve intelligentie. Joris combineert zijn liefde voor leren en creativiteit met een scherpe focus op waarde.

Docent module Business Cases, post-hbo ProjectmanagementHenry Spronk

"Het geeft mij energie wanneer ik na 4 colleges zie dat de studenten de vertaling van de projectuitvoering naar een investeringsbegroting en projectprognose kunnen maken en gefundeerde conclusies kunnen trekken over het vervolg van het project. Zonder financieel expert te worden, zijn studenten na het volgen van de module business cases, in staat om op niveau te klankborden met financiële collega's binnen hun organisatie.”

Docent Veranderkunde, post-hbo ProjectmanagementEllen Kuipers

Ellen Kuipers is verandermanager, coach & trainer op het gebied van persoonlijk leiderschap, en werkzaam als docent bij de HAN. Kunnen bijdragen in het leerproces van mensen, ervoor zorgen dat zij nieuwe dingen ontdekken, zich ontwikkelen en groeien is het mooiste en meest dankbare werk dat er is!

Docent Design ThinkingKoen Jacobs

Vanuit een bedrijfskundige achtergrond is Koen Jacobs, mba, werkzaam binnen zijn eigen advies- en projectenpraktijk koenjacobs.nu. Hij werkt voor bedrijven die vanuit noodzaak moeten of vanuit ambitie willen veranderen. Altijd draait het daarbij om innovatie. Voorbeelden van projecten waar hij aan werkte zijn: de ontwikkeling van Fietskoeriers.nl, de eerste ‘Spotify’ voor digitaal lezen van Bruna en de Bibliotheken Nieuwe Stijl. Hiernaast is hij als bestuurder werkzaam voor Spring Foundation en SDB Investment, heeft hij met zijn aandachtsvelden Innovatie & Ondernemerschap zitting in een RvT van een zorgonderneming en begeleidt hij studenten van de Hogeschool met toepassing van Design Thinking bij de opstart van hun eigen bedrijf. Zijn motto is ‘change before you have to’.

Maatwerk

Ben je opzoek naar een leertraject op maat? Samen kunnen we een incompany-traject ontwikkelen voor jouw organisatie. Neem contact met ons op om de opties te bespreken! Bel of mail ons: 026 - 369 1300deeltijd.projectleiderschap@han.nl

Advies nodig?

Heb je vragen over een specifieke opleiding? Of kunnen we je helpen met het maken van een keuze? Stel je vraag aan HAN Management PRO. We helpen je graag verder.

Telefoons internationaal