Maatwerkopleidingen voor organisaties

De HAN is jouw partner voor incompany trajecten. We maken graag een opleiding op maat en voeren deze uit bij jou op kantoor of op een HAN-locatie. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!

413273 Post-hbo Bedrijfskunde, praten, pauze, trap, Ruitenberglaan 31, 2022

Waarom kiezen voor de HAN?

Zoek je een incompany-training of cursus voor je werknemers? Op deze pagina vind je het overzicht van al onze opleidingen voor professionals. Je leest er ook over de financiële regelingen waarvan je als werkgever gebruik kunt maken.
Bij de HAN staan we voor persoonlijk contact: we kennen onze deelnemers goed en staan voor een persoonlijke benadering. Het contact met docenten is laagdrempelig. We werken nauw samen in de driehoek van onderwijs, onderzoek en werkveld. In samenwerking met onze lectoraten en partners in het werkveld ontstaan vaak nieuwe opleidingen. Zo blijft ons aanbod van hoge kwaliteit, actueel en relevant.

Welke opleidingsmogelijkheden bieden we?

Maatwerk op locatie

Ben je opzoek naar een leertraject op maat? Samen kunnen we een in company-traject ontwikkelen voor jouw organisatie. Neem contact met ons op om de opties te bespreken! We passen de standaardopleiding inhoudelijk aan aan de ontwikkelingen binnen de organisatie. De tijden en locatie zijn uiteraard in overleg. We denken graag mee!

413198 Bedrijfskunde deeltijd, studeren, samenwerken, overleggen, praten, hal, Ruitenberglaan 31, 2022

Omscholen of professionaliseren

Wil je jouw kans op werk vergroten en jezelf omscholen naar een baan met toekomstperspectief? Vergroot jouw positie op de arbeidsmarkt met een opleiding bij de HAN specifiek gekoppeld aan een beroep waarnaar veel vraag is. Bekijk hieronder ons aanbod van cursussen, trainingen en (post-)hbo opleidingen per domein.

413275 Post-hbo Bedrijfskunde, presenteren, 2022

Samenwerking met gemeentes

Als HAN dragen we graag bij aan de ontwikkeling en toekomst- bestendigheid van de regio. In samenwerking met gemeentes kijken we of er een scholings- behoefte is om ondernemers in de regio wendbaarder te maken. Met elkaar komen we tot een passend opleidingstraject. Een voorbeeld is onze leergang Toekomstbestendig Retailmanagement en Leiderschap.

33934 Campusstore

De Nederlandse retail verandert in een razend tempo. De functie van de retailer is in transitie. Consumenten stellen steeds hogere eisen. Herpositioneren binnen het nieuwe speelveld is noodzakelijk om toegevoegde waarde te kunnen blijven leveren.

Speciaal opleidingsaanbod voor ondernemers
 

Wil jij je positie op de arbeidsmarkt versterken en je ondernemerschap naar een hoger niveau tillen? De HAN biedt een aantal (korte) opleidingen en cursussen aan die jou helpen om jezelf en je organisatie verder te ontwikkelen. Bekijk hieronder ons aanbod in het bijzonder afgestemd op de situatie van nu en later.

33972 Overlegen en samenwerken

Bespreek de mogelijkheden met onze adviseur

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jouw organisatie zijn op het gebied van in company-trajecten, om- of bijscholing? Onze adviseur denkt graag mee over de mogelijkheden.

Bel ons op: 06 29684248

Of mail je liever? Stuur ons een mail

456869 deeltijd-duaal docent Commerciële Economie Najib.

Ervaringen van andere organisaties

Dianne Remkes | Learning & Development Specialist | Wiltec

"Als Learning & Development Specialist ben je steeds op zoek naar partnerships. Mensen en bedrijven die jouw organisatie vooruit kunnen helpen. Want waarom het wiel uitvinden als er andere specialisten zijn? Een goed programma voor onze managers in het middenkader, waarbij we de wens hadden hen meer te ontwikkelen in hun rol als leider. Hun handvatten te geven en dat op een leuke, enthousiaste manier met een trainer die ook bereidt is zich te verdiepen in ons. Daarin zijn Gert Jan Schop en de HAN meer dan geslaagd. Ik kijk uit naar een samenwerking in de toekomst!"

322942 Arnhem, Ruitenberglaan 31, zijaanzicht, logo, signing, branding, han letters, parkeerplaats

Anwar Baaroun | Eigenaar | Snoopies Zutphen

"Als ondernemer word je een beetje bedrijfsblind. Als je iedere dag opnieuw je winkel binnenloopt zie je sommige dingen niet meer. Door deze opleiding te volgen wilde ik leren in mijn winkel meer gebruik te maken van de mogelijkheden die er nu zijn. Je ontwikkeling als ondernemer, daar moet je zelf aan werken. Wij hebben geen baas die voor ons regelt. Ik raad deze opleiding zeker aan, omdat je elkaar heel makkelijk vindt en elkaar daardoor kunt versterken. Dat in combinatie met alle technieken en modellen die je leert maakt deze leergang een zeer waardevolle investering."

322942 Arnhem, Ruitenberglaan 31, zijaanzicht, logo, signing, branding, han letters, parkeerplaats

Linda van Hout | Teamleider Communicatie | Wiltec

"In het Middle Management Programma van de HAN heb ik praktische handvatten gekregen om mijn rol als teamleider beter te vervullen. Concrete tips, die ik direct in de praktijk kon toepassen. Door in je kracht te staan, authentiek te zijn, niet alles zelf meteen te willen oplossen én meer aandacht te geven aan je teamleden, kun je het meeste brengen!"

322942 Arnhem, Ruitenberglaan 31, zijaanzicht, logo, signing, branding, han letters, parkeerplaats
Ondernemers aan de slag!

Impressie Toekomstbestendig Retailmanagement

Financieer je opleiding met subsidie

Ben je woonachtig in Nijmegen? En vanwege corona dreig je je baan te verliezen of komen er als zzp'er minder inkomsten binnen door opdrachten die wegvallen? Maak gebruik van het TransitieVoucher om je bij- of om te scholen. Sinds 1 december 2020 worden deze door het Leerwerkloket Rijk van Nijmegen verstrekt. Je kunt daarmee een korte opleiding, training of cursus volgen voor het versterken van je arbeidsmarktpositie met een vergoeding van (maximaal) €1.500,-. Er zijn voorwaarden van toepassing en een limiet op het aantal vouchers.

Sinds 1 maart 2022 kun je als ZZP'er, ondernemer of freelancer ook aanspraak maken op het STAP-budget van €1.000. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarktpositie. Het is een subsidie van de overheid waarmee je je kunt blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan. Het STAP-budget kun je vijf keer per jaar aanvragen als je een cursus, post-hbo-opleiding of training wilt volgen. Per aanvraagperiode is er beperkt budget beschikbaar. 

Hangar

Advies nodig?

Heb je vragen over de mogelijkheden van een in company traject voor jouw organisatie? Of denk je eraan om medewerkers te laten omscholen? Neem contact met ons op! We helpen je graag verder.

  • Neem contact op via 024 - 353 0500
  • Openingstijden: op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur
Telefoons internationaal