Overlegen en samenwerken

De maatschappij en de arbeidsmarkt veranderen voortdurend. De coronacrisis is hier een extreem voorbeeld van. Als zelfstandig ondernemer ondervind jij hier als geen ander de gevolgen van. Noodgedwongen moet je jouw organisatie of bedrijf aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid. Misschien moet je je zelfs wel op zoek naar een nieuwe baan.

Speciaal opleidingsaanbod voor ondernemers

Wil jij je positie op de arbeidsmarkt versterken en je ondernemerschap naar een hoger niveau tillen? De HAN biedt een aantal (korte) opleidingen en cursussen aan die jou helpen om jezelf en je organisatie verder te ontwikkelen. Bekijk hieronder ons aanbod in het bijzonder afgestemd op de situatie van nu en later.

Omscholen naar een ander beroep

Wil je jouw kansen op werk vergroten en jezelf omscholen naar een baan met toekomstperspectief? Vergroot jouw positie op de arbeidsmarkt met een opleiding bij de HAN specifiek gekoppeld aan een beroep waarnaar veel vraag is. Bekijk hieronder ons aanbod van cursussen, trainingen en (post-)hbo opleidingen per domein.

Financieer je opleiding met subsidie

Ben je woonachtig in Nijmegen? En vanwege corona dreig je je baan te verliezen of komen er als zzp'er minder inkomsten binnen door opdrachten die wegvallen? Maak gebruik van het TransitieVoucher om je bij- of om te scholen. Sinds 1 december 2020 worden deze door het Leerwerkloket Rijk van Nijmegen verstrekt. Je kunt daarmee een korte opleiding, training of cursus volgen voor het versterken van je arbeidsmarktpositie met een vergoeding van (maximaal) €1.500,-. Er zijn voorwaarden van toepassing en een limiet op het aantal vouchers.

Hangar

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 8.30 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300