413273 Post-hbo Bedrijfskunde, praten, pauze, trap, Ruitenberglaan 31, 2022

De HAN is jouw partner voor incompany trajecten! We maken graag een opleiding op maat en voeren deze uit bij jou op kantoor of op een HAN-locatie. Dit kan op verschillende terreinen, waaronder persoonlijk leiderschap en management en ondernemerschap. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden! 

Waarom kiezen voor de HAN?

Zoek je een incompany-training of cursus voor je werknemers? Op deze pagina vind je het overzicht van al onze opleidingen voor professionals. Je leest er ook over de financiële regelingen waarvan je als werkgever gebruik kunt maken.
Bij de HAN staan we voor persoonlijk contact: we kennen onze deelnemers goed en staan voor een persoonlijke benadering. Het contact met docenten is laagdrempelig. We werken nauw samen in de driehoek van onderwijs, onderzoek en werkveld. In samenwerking met onze lectoraten en partners in het werkveld ontstaan vaak nieuwe opleidingen. Zo blijft ons aanbod van hoge kwaliteit, actueel en relevant.

Speciaal opleidingsaanbod voor ondernemers

Wil jij je positie op de arbeidsmarkt versterken en je ondernemerschap naar een hoger niveau tillen? De HAN biedt een aantal (korte) opleidingen en cursussen aan die jou helpen om jezelf en je organisatie verder te ontwikkelen. Bekijk hieronder ons aanbod in het bijzonder afgestemd op de situatie van nu en later.

Omscholen naar een ander beroep

Wil je jouw kansen op werk vergroten en jezelf omscholen naar een baan met toekomstperspectief? Vergroot jouw positie op de arbeidsmarkt met een opleiding bij de HAN specifiek gekoppeld aan een beroep waarnaar veel vraag is. Bekijk hieronder ons aanbod van cursussen, trainingen en (post-)hbo opleidingen per domein.

Financieer je opleiding met subsidie

Ben je woonachtig in Nijmegen? En vanwege corona dreig je je baan te verliezen of komen er als zzp'er minder inkomsten binnen door opdrachten die wegvallen? Maak gebruik van het TransitieVoucher om je bij- of om te scholen. Sinds 1 december 2020 worden deze door het Leerwerkloket Rijk van Nijmegen verstrekt. Je kunt daarmee een korte opleiding, training of cursus volgen voor het versterken van je arbeidsmarktpositie met een vergoeding van (maximaal) €1.500,-. Er zijn voorwaarden van toepassing en een limiet op het aantal vouchers.

Hangar

Als Learning & Development Specialist ben je steeds op zoek naar partnerships. Mensen en bedrijven die jouw organisatie vooruit kunnen helpen. De op maat gemaakt Middle Management opleiding van de HAN is een goed programma voor onze managers in het middenkader, waarbij we de wens hadden hen meer te ontwikkelen in hun rol als leider. Hun handvatten te geven en dat op een leuke, enthousiaste manier met een trainer die ook bereidt is zich te verdiepen in ons. Daarin is de HAN meer dan geslaagd. Ik kijk uit naar een samenwerking in de toekomst!"

Snel antwoord

Vragen over de opleiding?
Stel je vraag aan HAN Deeltijdstudies. We helpen je graag verder.

Openingstijden

Werkdagen: 8.30 tot 17.00 uur

Liever bellen?

Bellen: 026 - 369 1300